Üç Harflilerin Fotoğrafını Çektim (+18)!!!

Arkadaşlar dün evde korkunç şeyler yaşadım. Kısaca anlatayım, siz de dehşete düşeceksiniz.

Akşamüstü eve yeni dönmüştüm. Kapının önünde kendi resimlerimi çektim, makine elimde üst kata çıktım. Anahtarımla kapıyı açıp içeri girdim. Fotoğraf makinemdeki resimlere bakıyordum, tam o sırada odamda çok garip şekillerde şeylker gördüm. Hızlıca refleks olarak fotoğraflarını çektim. Fotoğrafları bilgisayara yükleyip baktığımda gerçekten dehşete düştüm. Üç harflilerin sadece çocukluğumuzda gördüğümüz, artık var olmadığına inanan biri olarak neler hissettiğimi bilemezsiniz.

Sizin de bakmanızı tavsiye ederim, artık üç harflilerin gerçekliğine inanmayan kalmasın!

BU BİR

BU İKİ

BU ÜÇ

BU DÖRT

:mrgreen: ben de motosikletini calmaya calisanlarla karsilastin falan sandim. hemen yazdim senaryoyu acmadan:)

ımmm... khutuck, bu arada ben fotograf makinama ne oldugunu ogrendim. sabah ablam nisanlisiyla bi arkadaslarinin dugunune gidecegi icin cantamdan alip cıkmıs evden:mrgreen: offfffff..... gun boyu okulun altini ustune getirdim yau... seni de telasa verdim:( kusura bakma & sagol.

hii gerçekten var mıdır acabaaa :cyclopsan :queen:

baska birinden beklenmezdi zaten ... :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hulen besmele çektim topici acmadan hee..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yerim ben onları ne güzel şeyler öle

Bir de "motorcular cesurdur" derler :p

Görüntüleme - 115
Cevaplar - 8

:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar