Tyre protector ile lastik patlamasına son. Civi vida girse bile patlamıyor.

ic lastik kullanan motosikletler icin uygun oldugunu belirten bir cumle bulamadim.

Benzer birçok ürün var. Tubeless lastiklerde kullanılıyor. İçerideki jel kıvamındaki madde deliği tıkıyor. Hatta balans yaptırıp janta kurşun çakılmasına da gerek kalmıyormuş. Bunu genelde ambulanslar ve uzun süreli ( 6 aylık 1 yıllık) turlara çıkanlar kullanıyorlar. Duyduğuma göre lastiğin ömrünü 1 yılda bitiriyormuş. Ancak bu tamamen kulaktan dolma bir bilgi, gerçek olmayabilir.

buna güvenip saatte 200 + km hız yapmam patladığı zaman düşük hızda lastikçiye gidilebilir sadece ,işte esas filim burada başlıyor lastiğin temizlenip yama yapılması zor diyorlar ama ne derece doğru benzer ürünleri deneyenlere sormak lazım

buna güvenip saatte 200 + km hız yapmam patladığı zaman düşük hızda lastikçiye gidilebilir sadece ,işte esas filim burada başlıyor lastiğin temizlenip yama yapılması zor diyorlar ama ne derece doğru benzer ürünleri deneyenlere sormak lazım

Öyle geçici falan değil lastik gram hava kaçırmıyor. Bizzat ben denedim tanıtımda. Lastiğe aynı anda 3 çivi soktum anında tıkandı. Ama dediğin gibi tamir ettirmek pek mümkün değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar