Two Brothers Hakkında

Gaza gelip FZ6'ma 2Bros. eksoz taktım 2 gündür gece kulaklarım çınlıyor. Aşırı derecede yüksek ses çıkartıyor. Arkadaşlar acaba ben alışık olmadığım için mi böyle hissediyorum. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim yoksa satılığa çıkartıyorum eksozu :((

anti profesyonelce bir hareket .
Gerçek motorcular bu egzozları taktırmazlar. Racing kullanıp egzoz taktırmayan motorcular vardır tek tük sağlam motorculardır onlar. devamlı kullanırlar motoru artık aşmışlardır ne kendi kafalarını ne de başkalarının kafalarını ütülemezler.
Hele ki Fazer gibi bir makina da bu ses çok gereksiz.
ne işine yarıor bu ses bana mantıklı bir cevap verir misin ?
okadar yol kat ediyorsun yanında minimum 70 desibel bir gürültü ile bunun mantıklı açıklamasını bana söyler misin ?
alışık olmadığın için değil gerçekten gereksiz yüksek ses çıkarttığı için kulakların çınlıyor. imkanın varsa hemen iade et ya da sat orjinal egzozuna dön derim ben .

Ben akrepoviç kullanıyorum,otoyolda sesini bile duymuyorum,two brothers en yüksek sesli egzozdur hemde pahalı egzozdur.

akrepoviçle takas etmeni tavsiye ederim...

Gerçek motorcular bu egzozları taktırmazlar. Racing kullanıp egzoz taktırmayan motorcular vardır tek tük sağlam motorculardır onlar. devamlı kullanırlar motoru artık aşmışlardır ne kendi kafalarını ne de başkalarının kafalarını ütülemezler.
okadar yol kat ediyorsun yanında minimum 70 desibel bir gürültü ile bunun mantıklı açıklamasını bana söyler misin ?
alışık olmadığın için değil gerçekten gereksiz yüksek ses çıkarttığı için kulakların çınlıyor. imkanın varsa hemen iade et ya da sat orjinal egzozuna dön derim ben .

Şehir içinde trafikte farkedilmek için eksoz taktırmaya karar verdim, yoksa ben de hoşlanmıyorum yüksek sesten.
ama zannedersem 2Bros en gürültülü olanı. satan adamın gazına geldim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:06 ----------

kulaklık takmayı dene

valla kulaklık da taktım yine değişen birşey yok:(

Ben de trafikte duyulmak maksadıyla ER-6n'ime LeoVince slip-on takmıştım. 1-2 ay sonra sattım. İnanın 2 silindirli motorda gürültü çok daha fazla oluyor.

Ayrıca bu gibi benzin/hava karışım oranını değiştiren ürünler yakıtı ve motor gücünü verimli kullanmanıza da mani olur. Çünkü fabrika çıkışında ECU ayarları orijinal ekipmana göre yapılır. Bunun önüne ancak Power Commander kullanarak geçebilirsiniz. Ancak o şekilde taktığınız egsozun vaad ettiği tork ve güç artışını elde edersiniz. Pistte yarışmıyorsanız da +5 beygirin hiç bir önemi yoktur.

2Bros satıcının dediği gibi fazer ve fz6 ya yakışan egsozlardır,ama sesi sevmiyorsanız ne satıcının dediğinin nede sizin için hiçbir önemi yoktur.

Motor sesi,silindir sesi,emiş sesi,turbo sesi seven için güzeldir..Trafikde duyulmak adına kendinize eziyet etmeyin güzel bir korna takın nacizane tavsiyem :)

2Bros satıcının dediği gibi fazer ve fz6 ya yakışan egsozlardır,ama sesi sevmiyorsanız ne satıcının dediğinin nede sizin için hiçbir önemi yoktur.

Motor sesi,silindir sesi,emiş sesi,turbo sesi seven için güzeldir..Trafikde duyulmak adına kendinize eziyet etmeyin güzel bir korna takın nacizane tavsiyem :)

kesinlikle katılıyorum. Hele açık hava filitresindeki emiş sesine hastayım

geri verebilirsem yerine akrepoviç almayı düşünüyorum. alt devirlerde daha ılımlı olduğunu okumuştum.

Ben profesyonel değilim zaten amatörüm :D

Hayatımdada böyle saçma bi düşünce görmedim. Ben kendi yaptırdığım öküz gibi egzostla bile trafikte farkedilmezken sen gelmiş standart egzostla trafikte gitmenin profesyonelce bi hareket olduğunu söylüyosun ayrıca egzost takmayanlar sağlam motorcu oluyo hea? Kaç senelik pistlerde gezen yanında takıldığım adamlar gerçek motorcu değil ve trafikte farkedilmek için taktıkları egzostlar onları apaçi yapıyo? Vay bea ben çok yorum yapmıycam daha fazla:mrgreen: Alınmak yok

Two Brothers olan bir fazer kullanmıştım.
Aynı sahibi olan arkadaşın bana tarif ettiği gibi ortalığı "YIRTIYORDU"

kulaklık falan kar edecek bir egzost değil o.
Eğer o kadar yüksek ses istemiyorsan değiştirmeni öneririm.
Çünkü sevmediysen alışılabilecek bir ses değil o meretten çıkan.

two brothersların susturucuları var egsozun ağzına kolayca montajı yapılıyor. Bunlardan alırsan ya da aldığın pakette varsa sesi kesilecektir.Performansa katkısı azalmayacaktır.

eski bir konu hortlatılmış :) dbkiller alıp takarsa bi sorun kalmaz kanaatimce...

harbi hortlamış.
arkadaşlar egzozu geri vermiştim o zamanlar.
sonra hatta motoru bile sattım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir kezde ben hortlatayim o zaman :cherry: xj6 ya two brothers taktiriyorum .nasıl bilirsiniz bu egzoz markasini kullananlar varmi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar