Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam yola bakıyorsunuz düz gibi gözüküyor , ama eğer yere dikkat edersen yer zemin asfalt burada ise hafif taşlıymış gibi duruyor vede yolda biraz bulanıklık var o yüzden dersinki çekimden dolayıda bulanıklık olur ozaman motor gidonuna bak ama montajda olabilir
Yahu neden montaj olsun. Letonun arkasında ben vardım. Çeken benim. Adamın omuza dayayıp çektim. Flaşsız çekildi resim. Ama frene basarken düşürüyorduk makinayı kıracaktım kafasını :cherry:
Daha tam alışamadım abi demez mi! Kadranı sonuna dayadı adam :mrgreen:
Yahu işin şakası tabi. bu montaj meselesi..
Tutupta koca adamlar yalan konuşamazya..
Bakmayın işte kıskanıyoruz da yediremiyoruz.
yoksa iyi hı yapmışsınız yani.
Maaşallah. Kısa sürede bu kadar hızlı motor kullanabilme..
Geçtik bir ara ama pist bitti be biz geçtikten sonra 2 yee aaa sanki 2 ye 3 e atacak kadar uzundu gittiğim yer ala ala sizde.
Muratta bindi çaktırmadan, bi haraketler sağsol falan böle ardist ardist :king: :cherry:
Ben fotografçıyım,
Bu resim hiç gerçekçi gelmiyo.
Kullandığınız fotoğraf makinesinin çok hızlı olması lazım ki o da çok zor.
Fotograf makinesinin markasını verin.Anlıyalım.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bedri_somon' Alıntı:
Ben fotografçıyım,
Bu resim hiç gerçekçi gelmiyo.
Kullandığınız fotoğraf makinesinin çok hızlı olması lazım ki o da çok zor.
Fotograf makinesinin markasını verin.Anlıyalım.
hocam bende hiç fotomontaj değil ben buluşmaya gittigimde gelişte leto ile falan geldik , ben motoru zorlamadım 120-130 ile geçiyordum aralardan sonra yavaşlıyordum leto o hızla geçiyordum aramdan tabiki oradada motoru zorlamıyorduk ben tamamen inanıyorum motorun bu hızına vede montaj olması imkansız bence koskoca adamların işleri güçleri yok kendilerini mi yüceltcekler 150 bastım die