djı osmo 4 bilgisayara bağlama

Motosikleti
Yok
arkadaşlar kamera aldım ve dosyaları pc ye kayıpsız aktarmak istiyorum kameraya ve pc ye kablo bağlıyorum ama sadece kamera şarj oluyor otg bağlantısı olmuyor 3 kablo ile denedim 3 ündede olmadı

Motosikleti
Jupiter 125
arkadaşlar kamera aldım ve dosyaları pc ye kayıpsız aktarmak istiyorum kameraya ve pc ye kablo bağlıyorum ama sadece kamera şarj oluyor otg bağlantısı olmuyor 3 kablo ile denedim 3 ündede olmadı
veri aktarma odaklı type c girişi ile denedin mi? elindeki kablo belki sadece şarj etmeye yarayanlardandır veri hızı düşüktür

Motosikleti
Cruiser
Bilgisayardan da seçiyor musun? Dosyayı görüntülemek için klasörü aç tarzı birşey demen gerekiyor. Bir de başka bir USB portunu deneyebilirsin.

Motosikleti
Jupiter 125
aslında kabloyu taktığında şarjdan önce bu cihaza ne yapmak istersin diye bir seçenek çıkıyor

Motosikleti
Yok
Bilgisayardan da seçiyor musun? Dosyayı görüntülemek için klasörü aç tarzı birşey demen gerekiyor. Bir de başka bir USB portunu deneyebilirsin.
5 Port denedim kameranın arayüzündede bağlandıgı gözükmüyor sarj oldugu gözüküyır sadece

Motosikleti
Cruiser
O zaman kameradan kaynaklıdır.
Veri transferi özelliği olduğundan emin olduğun bir kabloyla tekrar bağla, ardından kamerayı aç seçeneklerin içinden USB bağlantısı ya da otg bağlantı gibi birşey olması lazım. Onun içinden dosya aktarımı,veri aktarımı, data transfer ya da MTP bunlardan birisi yazacaktır. Bunlardan hangisi yazıyorsa o şekilde ayarla sorunun çözülür 👍🏻

Motosikleti
Yok
Veri transferi özelliği olduğundan emin olduğun bir kabloyla tekrar bağla, ardından kamerayı aç seçeneklerin içinden USB bağlantısı ya da otg bağlantı gibi birşey olması lazım. Onun içinden dosya aktarımı,veri aktarımı, data transfer ya da MTP bunlardan birisi yazacaktır. Bunlardan hangisi yazıyorsa o şekilde ayarla sorunun çözülür 👍🏻

Otg var başka birinden kablo bulup denerim yada kart dönüştürücü alırım

Motosikleti
Cruiser
Seçeneklerde bunlardan birisinin çıkması lazım aslında.

Kart okuyucu da iş görür.
Son olarak Dji Mimo isimli uygulamayı indirip deneyebilirsin daha da birşey gelmiyor aklıma 😊

Motosikleti
Yok
Seçeneklerde bunlardan birisinin çıkması lazım aslında.

Kart okuyucu da iş görür.
Son olarak Dji Mimo isimli uygulamayı indirip deneyebilirsin daha da birşey gelmiyor aklıma 😊
Djı mino var ama pcye atmak istiyorum uygulama telefonda çalısıyor telefondan pc ye atarkende kayboluyor

Motosikleti
Cruiser
Ayarlardan kaynaklanıyor bence hala, dediğin gibi kart okuyucuyla çözersin en kötü ihtimal.

Motosikleti
CB650R
Bilgisayar windows 10 ve üstü olması lazım yoksa görmeyebilir sd kart ile deneyin derim
W11 de thunderboltdan bağlayınca hem sarj oluyor hemde içindeki verileri görebiliyorum

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Masaüstü bilgisayar ise arka paneldeki girişlere bağlamayı deneyin. Bağladıktan sonra kamera üstünde seçenekler çıkıyor olması lazım, File Transferi seçerseniz aktaracaktır. Seçenekler çıkmıyor ise ayarlarda bağlantı kısmını kontrol edin.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kamera kapalıyken takarsan sadece sarj eder kamerayı açıp takarsan dosya aktarır

Motosikleti
Yok
uygun kablo buldum hatta telefonada otg ile bağladım tabi telefonda kablo ile bağladım şaçmalık cünkü programı var programdan atılabiliyor ama bilgisayara bağlanmadı yine

Motosikleti
1190 ADV
Hafıza kartını bir kart okuyucuya takmayı dene. İki ucu da type-c olan kablolarda veri aktarımı sıkıntılı oluyor genelde.

Motosikleti
Yok
Zaten pcde type c girisi yok bir dönüştüücü aldım kamerqya type c atıyom pcyede dönüştürücü ile usb takıyom

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Zaten pcde type c girisi yok bir dönüştüücü aldım kamerqya type c atıyom pcyede dönüştürücü ile usb takıyom
Hocam baştan söylesene şunu :)

Problem büyük olasılık dönüştürücüde. Benim de kullandığım şu ürünü öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar