TVSnin yeni modelleri yolda

tuba abla şimdi bu modelleri yani yeni modeller flame 125 i falan hem alt yapı olmadığı için yavaştan alıyorlar hemde bu ellerindeki apachelerin erimesi için getirilmesini geciktiriyorlar biraz yeniler gelince apachelerin satılıcanı pek sanmıyorum:queen::queen:

yani sonuç olarak apachelerin fiyatı yeni modeller gelince belki birazcık düşer tabi bayiden bayiyede farkediyor 3300ytlye veren bayiler var sahibinden.coma bakmanı tavsiye ederim

Son düzenleme:
...160 cc makinasıda tr ye girmeyecek 2009 yazında 180 cc modeli tr de satılacak kaynak kişi sorarsanız tvs türkiye satış pazarlama müdürü inan bey..bizzatihi cep telinden görüştüm. o tarihe kadar ülkemizdeki alt yapıyı 4-4 lük hale getireceklermiş( onun bana aktardıkları)..bu yeni modelde tr ye girince düşük segmente çok rekabet olacak gibi piyasa baya kızışacağa benziyor buda motosiklet severlerin yararına olur fiyatlar kastırmasyon olmaz..:p ayrıca 3300 ytl fiyata apache satan bayinin bayiliği iptal olmuş elinden çıkarmaya çalışıyormuş..:bounce:

saolasın asphaltkowboy açıklama için yaw ben kararsız kaldım ama seneyi beklicem hem ehlit işlerini tam olarak halletmiş olacak iyi olacak inş bite RTR180alırık altımıza çıkarık yollara....ahhh ahhh nerde o günler....

4 vites bence daha iyi:) mesela ben ybr'le 2den üçe attığımda belkide flame 125 daha 1'den 2.vitese atıyor olcak ve dolayısıyla daha bi yığma olcak motorda :) ama max hıza ulaşmak için 3.viteste çok sünürmek lazım motorun kendisini atması içni:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
makina'nın ilginç bir tipi var....

4 vites bence daha iyi:) mesela ben ybr'le 2den üçe attığımda belkide flame 125 daha 1'den 2.vitese atıyor olcak ve dolayısıyla daha bi yığma olcak motorda :) ama max hıza ulaşmak için 3.viteste çok sünürmek lazım motorun kendisini atması içni:)

yani benle boy löçüşemez diyosun nede olsa bi yamaha dimi :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
180 CC BU MOTOR TUTAR HERKEZ ALIR SONRA SONU HÜSRAN OLUR:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar