sesini duymak çok güzel.çok şükür bizimde aynı çalışmaya devam hayat telaşesi.Vayy Aziz abimBuralardayım da buraya çok uğrayamıyorum yoğunluktan nasılsın napıyon abim
?
Merhaba çok dayanıklı düzgün kullanımda eskitemeyeceğin bir motor sıfırları tekrar satışta şu an 3,000 tl civarına satılıyor temiz 2.elde bulursan alabilirsin az yakar az kaçar ama seni heryere götürür yumuşak ve çok dayanıklıdır.arkadaşlar merhaba,
yeni pep+ almayı düşünüyorum tabiri caizse eşşek gibi motor diye bir takım yorumlar okudum pep kullanıcılarından aranızda hala bu motoru kullanan varmı? var ise tavsiye edermi ön fren disk olmaması 100 cc altı olması ben yan yoldan ev-iş arası birde maksimum istanbul anadolu yakasında maltepeden kadıköye giderim ayda 1 kere falan oda belki. kullanıcısı kaldı ise tavsiye edermisiniz?
2. eli pek düşünmüyorum keza ilanlara bakınca diğer scooterlar gibi değil bunun ikinci eli 20.000km nin altında yokMerhaba çok dayanıklı düzgün kullanımda eskitemeyeceğin bir motor sıfırları tekrar satışta şu an 3,000 tl civarına satılıyor temiz 2.elde bulursan alabilirsin az yakar az kaçar ama seni heryere götürür yumuşak ve çok dayanıklıdır.
Hayırlısı olsun gönül rahatlığıyla alabilirsin üzmez seni.2. eli pek düşünmüyorum keza ilanlara bakınca diğer scooterlar gibi değil bunun ikinci eli 20.000km nin altında yoksıfır almak daha mantıklı geldi. kısmet ilerleyen günlerde alırsam kullanım yorumlarımı aktarırım buradan alacak arkadaşlarada bilgi olur