Bu iyi midir?Lastik ölçülerine uygun lastik varsa prelli, metzeler markalarına motolastik.com sitesinden bakabilirsin.
Bu ölçülerde iyidir, önceki motorum olan Sym Wolf 250'de kullanmıştım genel olarak memnundum. Üretim tarihine dikkat edin eski olmasın bir de mutlaka motosiklet lastik balans makinası olan bir yerde montaj yaptırın.Bu iyi midir?
![]()
Anlas Takım 90/90-17 Ve 130/70-17 Tournee Sport Motosiklet Lastiği - Fiyatı, Yorumları
Takım 90/90-17 Ve 130/70-17 Tournee Sport Motosiklet Lastiği yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Parayı basıp pirelli angel city alasım geldi sence değer mi hocam aradaki farka?Bu ölçülerde iyidir, önceki motorum olan Sym Wolf 250'de kullanmıştım genel olarak memnundum. Üretim tarihine dikkat edin eski olmasın bir de mutlaka motosiklet lastik balans makinası olan bir yerde montaj yaptırın.
Değmez, Angel City Anlas Tournee Sport'dan kaliteli bir lastik değil. Bakma angel dediğine Angel G.T ile alakası yok. Yeni tarihli bir Tournee Sport gayet işini görecektir. Bulunduğun yerin iklimi biraz sert ise ya da kış mevsiminde de aktif sürüyorsan Anlas Winter Grip de çok güzel tutan bir lastik.Parayı basıp pirelli angel city alasım geldi sence değer mi hocam aradaki farka?