TVS RTR 200 lastik önerisi

Motosikleti
NS 125
Motoru aldım ama lastikler bayağı kayıyor zaten alırken değişmesi gerektiğini biliyordum. Güzel bir çift lastik önerisi istiyorum sizden.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Lastik ölçülerine uygun lastik varsa prelli, metzeler markalarına motolastik.com sitesinden bakabilirsin.

Motosikleti
NS 125
Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Bu iyi midir?
Bu ölçülerde iyidir, önceki motorum olan Sym Wolf 250'de kullanmıştım genel olarak memnundum. Üretim tarihine dikkat edin eski olmasın bir de mutlaka motosiklet lastik balans makinası olan bir yerde montaj yaptırın.

Motosikleti
NS 125
Bu ölçülerde iyidir, önceki motorum olan Sym Wolf 250'de kullanmıştım genel olarak memnundum. Üretim tarihine dikkat edin eski olmasın bir de mutlaka motosiklet lastik balans makinası olan bir yerde montaj yaptırın.
Parayı basıp pirelli angel city alasım geldi sence değer mi hocam aradaki farka?

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Parayı basıp pirelli angel city alasım geldi sence değer mi hocam aradaki farka?
Değmez, Angel City Anlas Tournee Sport'dan kaliteli bir lastik değil. Bakma angel dediğine Angel G.T ile alakası yok. Yeni tarihli bir Tournee Sport gayet işini görecektir. Bulunduğun yerin iklimi biraz sert ise ya da kış mevsiminde de aktif sürüyorsan Anlas Winter Grip de çok güzel tutan bir lastik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar