- Motosikleti
- tvs raider 125
- Konu Yazar
Motorum 650kmde. 20km once rodaj bakımına girdi. Bu devirlenmesinin ağırlaşması durumu 590kmden beri var sanırım. Zincir debriyaj ayarlarından oldugunu düşünüyordum fakat rodaj bakımı yapıldı ve usta bujilere de baktığını söyledi ama sorun yok dendi. Fakat düzelmedi motorda bariz bir tork devirlenme kaybı var performanssız ve çok can sıkıyor. Gpt ecu tps ayarının resetlenmesi gerektigini yeniden ogretilmesi gerekildigini söylüyor. Evet rodaja kadar motoru biraz zorladım ama ara sıra basıyordum çok çok aşırı yüklenmedim. Ara hızlanmaları çok yapardım. Sorun ne olabilir nasıl çözebilirim? Garanti gitmemesi için rodaj bakımını servise yaptırdım başka ustaya mı gostermeliyim?
Ek olarak son kar ve yağmur yağışlarından sonra olmuş olabilir belki, kapalı garajda duruyor fakat karda ve yagmurda çıkmıştım motoru kullanmıştım. Gaz kolunu tam çeviriyorum düşük viteste yara yara giderdi eskiden şimdi sanki tam gaz vermiyormuşum gibi gidiyor motor isteksiz. Daha çok üst devirler ölü.
Ek olarak son kar ve yağmur yağışlarından sonra olmuş olabilir belki, kapalı garajda duruyor fakat karda ve yagmurda çıkmıştım motoru kullanmıştım. Gaz kolunu tam çeviriyorum düşük viteste yara yara giderdi eskiden şimdi sanki tam gaz vermiyormuşum gibi gidiyor motor isteksiz. Daha çok üst devirler ölü.
Son düzenleme: