- Konu Yazar
1.500YTL olmasına imkan var mı? Her gördüğünüze inanıp düşünmeden paylaşmak doğru mu? Belli ki bu bir reklam, ilgi çekmek için ama bizim için zaman kaybı oluyor.
1500 lira yazmışlar :silent:
http://www.sahibinden.com/tvs_flame_yakinda_yasarmotor_daWQQaXQQ6358259WQQpXQQdisplayitem
katım katım katılıyorum +1apache ile aynı görünüm.:farao:
Bence 6000 den asagı olmazApache varken RTR 160'ın gelmesi saçma olurdu. Sonuçta benzer motorlar. Bu gelirse hiç fena olmaz, fiyat olarak da 4.000 YTL' den aşağı olacağını sanmıyorum.
TVS markası, bizim piyasada bilindik markalara göre kendi kategorisinde pek bilinmeyen bir marka.
Arkadaşlar forumlarda sürekli ben olsaydım şunu alırdım bunu alırdım diyorlar.
Peki kullananlar ne diyor,hepsi çok memnun olduklarını söylüyor,özelliklede yakıt konusunda çok cimri olduğu belirtiliyor
Bizim millet olarak ön yargılarımız var,bir şeyi etrafımızda görmedikten konu komşudan veya eş dost tan sorup soruşturmadan veya telkin almadan pek birşey yapamıyoruz
Böyle olduğu için yıllarca gaz tenekesi kuş serilerine veya fransızın tenekelerine mahkum olmadıkmı? ozaman memleketimize ithal edilen kore lilerin araçlarına aynen şimdi olduğu gibi ön yargı ile yaklaşmadıkmı? peki şimdi ne oldu yerliden çok bu markayı kullanan var ülkemizde
Malezyadan ithal edilen Proton araçlar zamanında kuş serilerinden daha ucuza pazara çıkınca yine herkez bol keseden sallamadımı?salladı ve bunun sonunda düsbiratörününde yanlış politika ve nedenler dolayısı ile bu marka memleketimizde yeniden ithal edilip parça sıkıntısı olmamasına rağmen rağbet görüyormu? kocaman bir hayır.
önce biz ne aradığımızı veya ne amaç ile yapacağımızı veya alacağımızı araştırıp bulacağız,başkasının bilip bilmeden ne dediğine bakmayacağız,
Ben iddia ediyorum TVS markası su an piyasada satılan bazı japonların aynı kategorideki modelleri ile aynı kalitede hatta dahada kaliteli,bırakalım artık bu ön yargılı yaklaşımları ve karamaları,Arkadaş yazıyor tipi hiçte çekici değil veya malzeme kalitesi iyi değil diyor,ne zaman kullandın,nerede ne kadar km test ettin de bu şekilde konuşuyorsunuz,birinin ilgisini çekmeyen beni veya bir başkasını cezbedebilir,benim beğenip ilgilendiğimi bir başkası iğrenç bulabilir bu iş bu kadar bunun başka bir izahı yoktur.