TVS TVS Flame

Arkadaşlar Yamaha Ybr 125 e alternatif olarak bu motorun gelmesi için çaba gösterelim ben bu konu hakkında mesaj attım hep beraber bu motor için istekde bulunursak eminim tedarikçi firma getirir

Daha önce Tvs Scooty Pep+ kullanmış birisi olarak Tvs ne kadar kaliteli ve sağlam olduğunu iyi biliyorum

http://www.tvsturkiye.com/

Tvs_flame_Spec.jpg

wallpapers6_800.jpg

5.jpg

tvs_flame_3.jpg

Getirmiyorlar bir türlü harbi sinir oluyorum bizim apaçiler yalan olur gelse bu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Honda innova kullanan arkadaşım hayatında hiç tvs kullandın mı?Önce TVS kullan , titreşim ne demekmiş gör.Ondan sonra bu motoru getirtelim diye bi başlık aç.Öyle reklamda alevler falan çıkıyo ama afişe aldanıp motor alınmaz.Honda hayat onda ....

Honda innova kullanan arkadaşım hayatında hiç tvs kullandın mı?Önce TVS kullan , titreşim ne demekmiş gör.Ondan sonra bu motoru getirtelim diye bi başlık aç.Öyle reklamda alevler falan çıkıyo ama afişe aldanıp motor alınmaz.Honda hayat onda ....

İlk mesajımda Tvs Scooty Pep+ modelini kullandığımı belirtdim

honda İnnova dan çok memnunum bu motor istemem apayrı bir mesele

Belirtdiğin sorun apache de olabilir ama bu motor varmı yokmu vibrasyon belli değil yada ne kadar var? muamma yani orası

bu motorun gelmesi kötü olmaz herhalde

Son düzenleme:
Motosikleti
Pulsar NS400Z

İlk mesajımda Tvs Scooty Pep+ modelini kullandığımı belirtdim

honda İnnova dan çok memnunum bu motor istemem apayrı bir mesele

Belirtdiğin sorun apache de olabilir ama bu motor varmı yokmu vibrasyon belli değil yada ne kadar var? muamma yani orası

bu motorun gelmesi kötü olmaz herhalde

CallofJuarez yazdığı mesajda sana model belirtmemiş sadece tvs kullandınmı demiş apache diye birşey göremedim ben mesajda dikkatli oku stersen

CallofJuarez yazdığı mesajda sana model belirtmemiş sadece tvs kullandınmı demiş apache diye birşey göremedim ben mesajda dikkatli oku stersen

Bende mesajlarıma Tvs Scooty pep+ modelini kullandığımı söyledim ve onda öyle bir sorun yokdu ee geriye kalan Tvs motor ne ülkemizde satışta olan

Apache değilmi canım arkadaşım

Ön yargılarınızı yıkın biraz daha bu motoru kimse bilmiyor bilinen tek şey Tvs ni kaliteli bir marka olduğu

o yüzden gelsin görelim yani hemen gelse bende alır bir tane tset ederim belirtirim durumu

tabi kimse zorla mesaj atsın demiyoruz ama sonuçta çoğumuz motor tutkunuyuz buda olsa ülkemizde fena olmazmı?

Detay resimlerine bakınca kalite fışkırıyor gibi. Gösterge paneli çok hoşuma gitti mesela. ANcak şu varki, zaten hiç bir firmaya hiç bir modeli yoğun istek ile getirtemezsiniz.

Arkadaşlar bu motor Ocak ayı gibi gelecek ülkemize...

Apache 160 olarak biliyorum sitesi de vardı.

Aydın Motorla görüşmüştüm O'da doğruladı dediklerimi :)

(Fiyat olarak cbr 125 e yaklaşır diye tahmin ediyorum)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 AM ----------

Arkadaşlar bu aletin devir göstergesi yok mu?

İki sendir geliyor.Satıcılar etraflarında murit oluşturmak için iskembeden sallıyorlar arkadaşlar bizde inanıyoruz.Hoş ben inanmıyorum ya.İnanç tabiki güzelbir olay fakat bundan faydalanmaya çalışmak heleki vaadde bulunmak ????????..............Esefle kınıyorum.(tabiki bayii ve ithalatcı firmayı.olmayan malın reklamını yapmak suç degil bu memlkette yani kanunda bir açıklık daha var.)

Resmi sitesinden yayınlanır diye düşünüyorum ama...

Belkide satıcıların dediği sadece bir tahmin...

Valla hocam almıyacağım motor zaten ben ER-5 alıcamda bi üreticinin bu kadar atıp tutması hiç iyi birşey değil bu arada;
apacheden CBR 600'emi terfi ettiN?

Ben apache kullanmıyodumki hocam
sadece caner arkadaşımıza bir apaçi arıyorduk olmadı o iş o zman şimdi tekrardan apaçi bakıyoruz ona :queen:
Bi ara da serhatın motoru satacaktık o da apacheydi o sırada girmiştim sizin topiğe...

Ben apache kullanmıyodumki hocam
sadece caner arkadaşımıza bir apaçi arıyorduk olmadı o iş o zman şimdi tekrardan apaçi bakıyoruz ona :queen:
Bi ara da serhatın motoru satacaktık o da apacheydi o sırada girmiştim sizin topiğe...

Anladım valla görüyordum ara sıra bizim topicde ordan aklıma geldi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar