tvs apeche rtr 200 benzin damlatıyor.

sorun her zaman olmuyor 2 aydır devam ediyor fakat bir gün damlıyor 30-40dk sonrasında 1 hafta kadar damlama yok 2 kere servise götürdüm ikisindede bulamadılar hortumun orda olan kelepçeyi sıktım bir ara bayağı bir damlatmadı fakat bu sabah tekrardan damlamaya başladı sonrasında motoru 4 saat sonra tekrar çalıştırdım bu sefer hiç damlama yok kupkuru sizce neden olabilir bir türlü bulamıyorum videoya koyuyorum nasıl olduğunu;

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Ya hortumu değiştir ya da motoru. Yanarsın.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Hortum sağlamsa kelepçeyi değiştirmeyi deneyin, civata başlı, anahtar ile sıkılabilen kelepçelerden alıp kullanabilirsiniz.

Motosikleti
cbf 150
sabah farkl ıakşam farklı bilmem belki hava ısısındandır ama akıyorsa değiştiriceksin onu bilirim dostum kullanma motoru

Motosikleti
Hero Dash 125
@vilgax paylaşmış olduğun videodaki motosikletin ne tesadüftür ki aynı renk, aynı yerden damlayarak iz yapan bir motür fotoğrafını @YaşlıGenç 19 Temmuz 2025'de şu başlıkta paylaşmış.

@vilgax ile @YaşlıGenç aynı kişi mi? Bu başlıkta ilk gönderi altına yazan yaklaşık 4 kullanıcı aynı kişi mi? Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan? Elma ile armut aynı sepete toplanır mı? 2'den 1 çıksa 5 kalır mı?

az önce 2. el bir rtr 200 bakmaya gittim ve burada benzi kaçağı olduğunu gördüm neden böyledir alınıır mı
BfVgOy5-qW.jpg

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Resimdeki plastik parçada işaret var video da yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar