Çok fazla yakmış gibi. Emin misiniz 12lt ile 320km yol yaptığınıza, ben 12lt ile 450 km yol yapıyorum ortalama.An itibari ile full depo ile 320 km gittim şehir için kısa mesafe normal sürüş ortalamanın altında gibi geldi bana TVS yakıt tükteimi 12lt/320km
Çok fazla yakmış gibi. Emin misiniz 12lt ile 320km yol yaptığınıza, ben 12lt ile 450 km yol yapıyorum ortalama.
Çok fazla yakmış gibi. Emin misiniz 12lt ile 320km yol yaptığınıza, ben 12lt ile 450 km yol yapıyorum ortalama.
Yedeğe alip mi 420km yaptin?
hayır, yedek depo hariç
youtube da takip ettiğim motomanıa diye bi kanal var yorumlarını önemserim boş şeyler anlatmaz ve gökhan bey alaylıdır sanayi jargonunu bilir.soru cevap bölümünde rtr 200 ü sormuşlar video linkini eklerim (https://www.youtube.com/watch?v=019khHFw_aA) makina nın sağlamlığımdan,malzeme ve işçilik kalitesinin çok üst düzeyde olduğunu belirtmiş.adamda aynı burda yazılanlar gibi distribütörün pasifliğinden dert yanıyo.düzgün bi distribütör olsa gerçekten bizim gibi ülkelrin piyasasında ciddi söz sahibi olur..
Rtr 200 ile xpulse 200 arasında kararsız durumdayım. Rtr 200 daha genç işi ve asfalt yollar için. Ben emekli ve daha çok dağ gezintileri ve kamp için xpulse yi düşündüm. Tecrübeli olanların fikrine açığım.Xpulse 200 de tercih edilebilir bir motor. Tercih sebebiniz daha çok toprak daha az asfalt ise. Benim tercihim daha çok asfalt daha az toprak olduğu için RTR 200den yana kullandım.
HERO da sonuçta Honda geçmişine sahip sıkı makinalar yapıyorlar. TVS ninde Suzuki geçmişine sahip olduğunu biliyorum.
Rtr 200 ile xpulse 200 arasında kararsız durumdayım. Rtr 200 daha genç işi ve asfalt yollar için. Ben emekli ve daha çok dağ gezintileri ve kamp için xpulse yi düşündüm. Tecrübeli olanların fikrine açığım.
Selamlar arkadaşlar rtr 200 ün gidon kolları bizimkilere uyarmı? Biraz daha yüksek duruyor gibi. Oturuş pozisyonu rahatsa denemek isteriz
Kanala oturması sıkıntı cikarmaz gibi duruyor. Rtr 200 kolları yandan alyanla sikistirmali. Üsttende saplama vida ve arada pul gözüküyor. Dediginiz gibi çapı ve yüksekliği kurtarırsa olur gibi gözüküyor. Rot plastigi sorun cikarticaktir. Ama onada bir kesme operasyonu yapilabilir
RTR 200 ümün vites aralarını uzatmak için ne önerirsiniz. Şehir içinde sık vites değiştirmeden gidebilir miyim? Bu haliyle oldukça seri fakat ben sakin bir sürüş arıyorum.
RTR 200 ümün vites aralarını uzatmak için ne önerirsiniz. Şehir içinde sık vites değiştirmeden gidebilir miyim? Bu haliyle oldukça seri fakat ben sakin bir sürüş arıyorum.