Tvs apache rtr 150 - Honda Cb125e

İyi akşamlar, forumda üyeliği olmayan bir arkadaşım için soruyorum. Yardımcı olabilir misiniz tvs apache rtr 150 mi yoksa honda cb125e mi?

soruya bak. Tabiki apache. Apache titriyo demeyin sakın. Sanki honda cb titremiyo :queen: devir saati ve djital göstergeler şık apachede. Hp si yüksek. Azda yakıyo. Dayanıklı makine. Boşver cbyi.

Her iki motosikletide "0" km alacaksa ve para sorun değilse tabiki TVS Apache,

Kafa hariç ( ben beğenmiyorum! ) gayet tok bi duruşu da var, e zaten olsun da 150 CC 13.5 Hp :)

Genel olarak her iki modelin kullanıcılarıda motosikletlerinden gayet memnunlar,

Ben olsam, 2 dk üye olup, her iki başlığı da sayfa sayfa okurdum :)

Merhaba abiler. Bu soruyu soran bendim, üyelik alıp geldim. Neden apache'yi seçmeliyim ?

cb de yakıt ekonomisi hariç tek bi artısı yok bence. Taş gibi sele, güvensiz şamriyelli lastikler, sert süspansiyonlar, daha ucuza mal edinmek için takılmamış devir saati vs vs uzar gider. Apache cb ye nazaran daha iyi. Dijital km saati, devir saati. 13.5 hp. Kalitesini kanıtlamış bi motor. Tvs deyip geçmeyin. Motor kısmı suzuki tasarımı. Ayrıca şu günlerde bmw ile anlasma içinde.

Bende biraz güveniyorum ama diğer yanda da honda var sonuçta

apache'nin karizması , o tok duruşu yeter :queen: 150'lik oluşundan bahsetmiyorum bile.
ille honda diyosan da cbf al diyorum:cat:

apache güçlü seri kolay problem çıkarmayan ve kaliteli malzemeden yapılmış bir alet
sürüşü güzel ve keyifli, çok az titreme var o da sürüş keyfinden kaybolup gidiyor. bence 150cc olarak alınabilecek motor apache şehir içi uzun yol sıkıntı yok ve yakıtıda iyi

Bende biraz güveniyorum ama diğer yanda da honda var sonuçta

ben honda kullanıcısı olarak apache önerdim. Hondanın düşük cc deki motorlarda eski kaliteyi arama. Yok çünkü. Nerde dandik ucuz düşük cc motor var, gelip Türkiyede pazarlıyor. Daha çok satış yapabilmek için. :farao: böyle rekabetmi olur yahu?

CB' nin yakıt ekonomisi hariç tek bi artısı yok bence, taş gibi sele, güvensiz lastikler, sert süspansiyonlar, takılmamış devir saati,Apache, CB' ye ye nazaran daha iyi.

Taş gibi sele: 500-600 km sonra hiç rahatsızlık vermiyor :) ,

Güvensiz şamriyelli lastikler: bu konuda haklısın, Apache de fabrika çıkışı lastikler başarılıysa hiç lafım yok hatta :) bu konuda CB özellikle arka lastik rezalet.

Sert süspansiyonlar: Honda yarış için var olan bi firmadır ilk günden beri, malesef otomobilde de motosiklette de bu böyle, sportif sertlik toto konforumuza uymasada yol tutuşuna katkısı tartışılmaz :)

Takılmamış devir saati: ne için nekadar gereklidir tartışılır :)

Apache cb ye nazaran daha iyi: e bi zahmet olsun abi 1000 TL daha pahalı :)

Ben bu iki model arasında bu farklar için 1000 lira fazla ödemeyi tercih etmedim, tercih eden kişiye de saygı duyarım :cat:

Bu iki model arasında da TVS Apache nispeten daha iyi bir motosiklettir doğal olarak!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TVS servisi belli yerlerde var, Honda'nın parçasını bulamayanı ise dövüyorlar!

Yedek parça-servis bağlamında Hondacan ezer ;-)

Al 2.el bi ybr bakma arkana ya. :) Sahibindende 1950 Tane ilanı var 950 si parca desek 1000 ybr az deyil..

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Mantığını kullanirsan tvs marka sevdası varsa ybr cb diyemiyorum bi türlü cbf bile olur cb olmaz

Hala bi karar veremedim abiler. Cbf'de biraz motor güzelliği olsa hiç düşünmeden alırım ama güzel bi yanı yok ki :(

bak kardeşim
dayımda cbf 150. kuzenimde apache.çok yakın arkadaşımda ybr esd var. cbf 150 ye lafımız yok ama apachenin kalitesi tasarımı hiç bir motorda yok... demek istediğimi kontağı çevirince anlayacaksın.bir dakka bile durma git apache yi al emin ol kesinlikle pişman olmayacaksın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar