TVS Tvs Apache Max Kaç Yapıyor???

Evet arkadaşlar tvs apache 150 cc max kaç yapıyor.Bende kymco ck 125 var geçen akçakoca yolunda tvs apache yi geçtim.

Ses duvarını aştığını söylüyorlar ama inanmadım ben :p (şaka dedim :cat:)

bu motoru seviyorum

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bence yapmaz hiç sanmam

son hızın tehlikeli olduğunu detaylarıyla anlatmama gerek yok sanırım.ama 130 yaptığını biliyorum eğimde....

bence yapmaz hiç sanmam

abi lütfen böyle mesajlar yazmayın ya.sanmam ne demk.allah aşkına bilipte konuşun ya.zannetmlerle motorcu olunurmu ya:cyclopsan

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
son hızın tehlikeli olduğunu detaylarıyla anlatmama gerek yok sanırım.ama 130 yaptığını biliyorum eğimde....

abi lütfen böyle mesajlar yazmayın ya.sanmam ne demk.allah aşkına bilipte konuşun ya.zannetmlerle motorcu olunurmu ya:cyclopsan

güzelim adam 140 yapar yazmış bende yapmaz yazdım yanlışmıyım motordan hergün görüyoruz

150 km/saat6 hız yapsa ne olacak ...
sonuçta hap kadar 150 cc lik makine....

Ben düz yolda 130 u görüyorum ck 125 ile hafif egim olursa 140 u agıyor .....

Gecen hafta Mersin Tömük de bi tamircinin önüde gördüm. Durup biraz konuştum. Adam orjınal 13 lük ön dişlisini 15 taktıgını ve 140 ı rahat gördügünü söyledi. İnanıp ınanmamak size kalmış...

sanırım bu soruyu tvs apache sahibi olarak en iyi ben yanıtlaya bilirim
motor heryeri orjinal hiçbir aksamınına dokulumadı

Düz yolda max:134 kmh yaptı (ben 70 kg dayım)
gecen cuma gunu manisa dan motorumla cesme alacatıya gıderken son hız denemesınde ,yol egimliyken 10000devirde 150 cok rahat gordu

bi başka arkadasımda aynı model sıyahı var kenısı orjınal 13 dıslıyı 15 yapmıs duz yolda max:160 yaptı

sanırım bu soruyu tvs apache sahibi olarak en iyi ben yanıtlaya bilirim
motor heryeri orjinal hiçbir aksamınına dokulumadı

Düz yolda max:134 kmh yaptı (ben 70 kg dayım)
gecen cuma gunu manisa dan motorumla cesme alacatıya gıderken son hız denemesınde ,yol egimliyken 10000devirde 150 cok rahat gordu

bi başka arkadasımda aynı model sıyahı var kenısı orjınal 13 dıslıyı 15 yapmıs duz yolda max:160 yaptı

hocam benimde apachem var ama rakamlar biraz abartılı olmuş sanırım yada seninki başka apache bu motora ne dişli takarsan tak 160 yapmaz 130 uda yokuş aşağı zorlarsın biraz geçersin benim ve benim bildiğim apacheler bu şekilde ayrıca ck 125 i bilmem ama apache almayı düşünneleri yanıltmasın bu motorlar 110-120 km den sonra hiç konforlu diğil adeta savaş veriyosun üstünde

Benim motonun orjinal dişlisi 16 dişli ben 15 dişli taktım 15 dişliyle düz yolda 130 görüyorum tabi duruma göre degişiyor mesela rüzgar yönü.

hocam benimde apachem var ama rakamlar biraz abartılı olmuş sanırım yada seninki başka apache bu motora ne dişli takarsan tak 160 yapmaz 130 uda yokuş aşağı zorlarsın biraz geçersin benim ve benim bildiğim apacheler bu şekilde ayrıca ck 125 i bilmem ama apache almayı düşünneleri yanıltmasın bu motorlar 110-120 km den sonra hiç konforlu diğil adeta savaş veriyosun üstünde

yapılan hızda ayrıntıya gırersem yol duz, hava ruzgarsız , yaptıgım ıse sadece motorun ustune egılememdır (aynı yarıs motolarındakı pozısyon )
yapılan max hız 134 kmh bunda en ufak bır eksık yada ekleme yok emın olabılırsın

max 150 hıza gelınce yolda yaklasık olarak 30 derece asagı egımlı yolda her motor yapabılecegı max hızdan daha falasını yapar bıde ustune kapanırsan tabıı

denemenı tavsıye ederım .:) hız severım bu yuzdnde motor ustunde savasmayıda severım :)

artı bılen bılır cesme otobanını kı zaten bı cok hız tutkunu oraya akar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar