Tvs Apache arıyorum!!! istanbul.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum ıkıncı elını zor bulursun alan kolay kolay satmaz o motoru ama cbf 150 cok var pıaysada 2500 e felan suru ıle apache bulman ımkansız yanii

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
dostum bence fazla arama, bir motorun 2. elini bulman için önce o motorun satışlarının başarılı olup bir piyasa yaratması gerekir.Sahibinden.com da bile tvs markası geçmiyor ki sen nasıl bulasın...

dostum bence fazla arama, bir motorun 2. elini bulman için önce o motorun satışlarının başarılı olup bir piyasa yaratması gerekir.Sahibinden.com da bile tvs markası geçmiyor ki sen nasıl bulasın...

arkadaşım devir saati olmayan motora biniyorsun bari başka markayı kötüleme.

ikinci el bulsan bile bu motorun ikinci eli ile birinci eli arasında çok fiyat farkı olacağını zannetmiyorum.benimki henüz 1000 i bulmadı ama bu sitede 30 bine gelenler var hala parça değişimleri yada sorunları yok.benzin tüketimi ve motor sesi harika rakip lerine göre tasarımı çok daha güzel ve 13.5 beygir lik bir 150 cc motor adeta hindistanlı gençlerin tek teker tutkusunu karşılayabilmek için üretilmiş 3 günlük motorcuyum dün ışıklarda aniden gazı verince ön teker 30 cm havaya kalktı neyseki dengeli bir motor işi bana bırakmadan topladı kendini bunca artısna rağmen niye tutmadı bunu anlamış değilim belki rtr 160 modeli biraz daha fazla satar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne varkı herseyı sonradan taktırıyosun yan ayaklık koruma demırı halogen ampul puhaha bıde devır saatı takarsın cokmu bı motor parasıda aksesuvara verecem haa avuclarını yalasınlar kornası varmı barı galıba vardı puhaha

EROL88 in motorunu gördükten sonra bende apache arar oldum, kısmetse bende ondan alacağım inşallah, karaoğlandan ayrılabilirsem. samsunda bir tek servisi var görünüyor ama nasıl olur nasıl eder bilmiyorum. mondialin de bir dünya servisi, yedek parçacısı ve bayii görünüyor ama dün ve bugün onca telefon trafiğinden sonra ancak cumaya geleceği söylenen ön dişli + zincir+ arka dişliyi bekliyorum. tvs si olanlar yanlış anlamayın inşallah böyle değildir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostum pazar gunu bı arkadas satıyodu motorunu duydum tam sana haber verecektım pazar aksamı satmıs motoru 2850 ye daha da cok yenıydı valla 4500 km de daha hemde mavı renk fazla yok mavısı etrafta

.....35 000 KM OLDU VE SADECE BUJİ VE FREN BALATASI DEĞİŞTİ İLGİLİLERE DUYURULUR....:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya bı gun takılalım aspaltkovboy senle olarmı

tvs apachi

dostum tvs apachi satıyorum.istanbuldayım.2007 model garantide siyah deri depo kılıfı siyah koruma demiri var.2600 istiyorum.bilgin olsun makinam çok temizdir.

fikirtepe hızırbey caddesi (göztepe ssk nın arka sokağı) tvs servisinde var bi tane 3 milyar istiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar