Gidon,peg hatta koruma demirlerinde. Orijinalinden 1 diş büyük arka dişli kullanıyorum.
Gidon mesnetine,
Sanayide kamyon kasasina serilen kaucuk 8mm olan ipli lastik tak,
Zımbayla del,kendine pul yap.
Peglerin takildigi bolumede ayni şekilde.
Gidon,peg hatta koruma demirlerinde. Orijinalinden 1 diş büyük arka dişli kullanıyorum.
Gidon mesnetine,
Sanayide kamyon kasasina serilen kaucuk 8mm olan ipli lastik tak,
Zımbayla del,kendine pul yap.
Peglerin takildigi bolumede ayni şekilde.
Allah razı olsun başkan ama o tip teknik konulara hakim olmadığımdan demek istediğin operasyonu anlamadım![]()

4500 km de aldığım motorum 7800 km oldu. Maşallah canavar gibibugün yağını, filtresini değiştim. Yarında güzelce yıkarım. Gezi sonrası kendine gelmiş olur alet.
Valla taş gibi motor, taş toprak bol çukurlu asfaltın esamesi okunmayan yerlerden geçtik yeri geldi uçtuk yeri geldi zıpladık, pişman etmedi ve üzmedi.
Toplam 700km yol yaptım 2 günde artçılı olarak ortalama 3 Lt yaktı.
Evet arkadaşlar,nc nasip olmadi bana..
Noter önünde çay içerken son dakika kararla arkadaşim nc yi satmaktan vazgeçti iki tomar parayla geri eve döndüm,hanim çok sevindi sinsi sinsi tebessum etti..
İstedigi bilezik modeli vardi verdim parayi beğendigini alsin,
1 saat içinde el acmasi kiymali boreği nasil yapti anlamadim..r:
Eyy bilezik sen nelere kâdirsin..
Velhasil,arkadaşim nc yi kullanmaya devam edecek.haftaya iş sebebiyle yurtdişina çikacak 10gun motor sende kalsin bin gez dedi,emaneti sevmem amma,izmire uzatip turlamakta aklimdan geçmiyor değil..
Bakacaz artik..
Apache yi sattın mı usta
2012 model 13000 km.de Nc 700 S'ini bir arkadaşım 23.000 TL.ye satıyordu 4-5 ay önce, zincir dişli seti bile yenilenmişti. O dönem bütçe ayıramadım, ellerimden uçtu kaçtı cillop gibi makine.
Maşallah usta iyi km yapıyorsun. Bende şehir içi 13lt 400 km yol yaptım tam. Sanki çok mu yakıyor anlamadım.
Nerdesiniz 180 ciler..
Konuya ölü topraği atilmiş..
Benim km 42.300 km oldu..
Pazar günü gemlik kumla dönüşü..
[url]https://i.hizliresim.com/DOrEM1.png[/url]
levent ustam motorun hakkını veriyosun,maaşallahın var nice kmlere inşallah
alet taş gibi..
Wallaha ömürlük motormuş. Her eve lazım 1 tane. Kırmızı olsun 3kuruş fazla olsun.