Başkan uygun fiyata, sıkıntısız, kuvvetli motor arayan bir dünya arkadaş vardır. Vaktin olduğunda bir video çeksen de atsan Youtube'da izlese millet. Böylelikle fikir vermiş olursun.
Aklimda abi,detayli bir inceleme videosu
Başkan uygun fiyata, sıkıntısız, kuvvetli motor arayan bir dünya arkadaş vardır. Vaktin olduğunda bir video çeksen de atsan Youtube'da izlese millet. Böylelikle fikir vermiş olursun.
Aynen öyle,az yakiyor.
Yaz kiş farketmiyor,
50tl ile 300km menzil.
Hepimizin tekeri duz bassin.
Dün bende apachelendim, 150liğini 2500 liraya bulunca kaçırmadım 2. motorum oldu. Aldığım motosiklet 1 senedir yatıyormuş aküsünü sıfırladım , bujiyide değiştirdim canavar gibi çalıştı hilti Hi speedde 160 yazıyordu şaşırdım açıkçası, 180liği pulsara ciddi alternatif olabilir.

Bizdde yaz gelsinde binelim diyoruz. Yalnız 1tane Nmax 155 kullandım kısa mesafede. Alet nalet. Yemin olsun alasım geldi 1tane scooter. Yokmudur, temiz yorulmamış ucuz yollu birşey? Yok abi bana göre değil tatlı su motorculuğu da sıkıntı altımında kuru kalmasını istiyorum. İllallah ettim resmen yağmurlu havalardan...
Bildiğin bugün motoru çıkarmadım die kendime sövüyordum. Akom yaktı bizi. Akom'a güvenirsen sırtın yerden kalkmaz mübarek. Geçen hafta cuma günü, motorun zincirini temizleyip yatırıdım. Şuan sıkıntıdan patlıyorum. Nmax'in sahibine direk teklifte bulundum. Kabul etse, direk kredi işine girip, motora saldıracaktım...
Abi keser walla. İşe götürüp getirsin yeter. MT ile gene gezmeye giderim. Benim gönlüm kış motosikletinde resmen. Abs'si de var mis gibi. Tamamen kışın kullanmak için yapılmış. Fıtı fıtı. Az da yakıyor :queen:
Abi keser walla. İşe götürüp getirsin yeter. MT ile gene gezmeye giderim. Benim gönlüm kış motosikletinde resmen. Abs'si de var mis gibi. Tamamen kışın kullanmak için yapılmış. Fıtı fıtı. Az da yakıyor :queen:
Bizdde yaz gelsinde binelim diyoruz. Yalnız 1tane Nmax 155 kullandım kısa mesafede. Alet nalet. Yemin olsun alasım geldi 1tane scooter. Yokmudur, temiz yorulmamış ucuz yollu birşey? Yok abi bana göre değil tatlı su motorculuğu da sıkıntı altımında kuru kalmasını istiyorum. İllallah ettim resmen yağmurlu havalardan...
Şehir içinde cross tarzı motorla gezecen başkanım
Dün az bi turladım yeni yoldaşla cross olmasa da yüksekliği gidonu felan bildiğin cross, yok böyle keyif. Ama felaket titiriyor

Arkadaş adam yaşıyor. Ben yanlış şehirde yaşadığıma inanmaya başladım. 2 yer gezeceğim die yola çıkınca en az 400km yol gidiyorum. Gideceğim die yardır yardır, döneceğim die yardır yardır. Gittiğim yerde de 10-15dk anca duruyorum akşam olmadan döneyim de üşümeyeyim die...
Vay arkadaş,vakti zamaninda buralar hep dutluktu..
Şimdilerde gene dutluk..
Neyse,makina 17bin km ye yaklaşti..tık yok saat gibi..şeytan kulağina kurşun...