Bugün yakından görme fırsatım oldu apache yi
Merhaba arkadaşlar. Forumu yaklaşık 3 aydır misafir olarak takip ediyorum. Bi o kadar süre boyunca da 150 - 250cclik bi başlangıç motoru araştırıyorum.. Hemen almayacağım belki yıl sonuna doğru ama merakım çok olduğundan forumdan kopamıyorum hiç...
Bu kadar edebiyat yeter heralde

Geleyim apache ye. Görünümü CBF150 ve YBR125 e bence 10 basar. Bi tek far tipi hoşuma gitmedi resimlere bakınca o kadarda olur yani.
Bugün yakından gördüm makinayı. Şirkete bişi getiren kuryede olduğunu farkettim. Hemen inip adamı yakalayıp soru yağmuruna tuttum :queen:
Valla adam öve öve bitiremedi. CBF150 yi kesinlikle almam dedi. Parçaların önemli olabileceklerini tek tek sordum CBF den ucuz dedi. Bi de bunda grenaj gidonla dönüyor. İyimi kotumu diye sordum, Bu daha iyi. Sabit olanlar kırılınca göstergeler vs. falan daha çok masrafı oluyor dedi. Tam anlamadım o kısmını çok da lafa tutmak istemedim adamı. Yeni almış. Çok memnunum. Sadece iş olarak değil gezme amaçlıda alınabilecek motor kesinlikle, bundan önce CG125 vardı. Muazzam fark var özellikle rampada 2 kişi dahi olsa mukemmel dedi. Motoru tık diye çalıştırdı. Biraz gaz verdim sesini dinledim falan. Haaarikaydı!!! Görünümü dedim gibi muadillerine 10 basar. Ama parça ve servis bolluğunu sormayı unuttuuum

ale:
He birde depoyu fulledim 544km.yaptım ve hala çeyrek depoda var dedi...