Herkese merhaba,
Uzun süre araştırma yaptıktan sonra TVS Apache'de karar kılarak yaklaşık bir ay önce ilk motosikletimi aldım. Motosiklet kullanmayı yeni öğreniyorum. Motosikletimin performansını ya da diğer özelliklerini başka motorlarla kıyaslayamam çünkü hem o kadar deneyimim ve bilgim yok hem de başka motora hiç binmedim

Fakat CBF150 sahibi olan ve bana motosiklet kullanmayı öğreten arkadaşım, motorun gayet iyi olduğu yorumunu yaptı.
Motosiklet kullanmayı yeni öğrenenler için iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. Ayrıca para ödeyip koruma taktırmanıza gerek yok zaten korumaları var. Yavaş da olsa iki kez düştüm ve korumalar olduğundan motosiklet zarar görmedi. İlk defa motosiklet kullanacak arkadaşlara önerim aldığınız motorda koruma yoksa mutlaka taktırmalarını öneririm. Hem motosikletinizi hem kendinizi korumuş olursunuz.
Şimdiye kadar herhangi bir problem de çıkarmadı ve beni aldığıma pişman etmedi.
Ben Apache'yi seçtim ama herkesin zevki başka YBR125 ya da CBF150 de önde gelen firmaların kendini kanıtlamış çok kaliteli motosikletleri bu motorları seçenler de pişman olmaz kesinlikle.