2.5 tur deneyebilirsin. Ben hava ayarıyla uzun süre kafayı bozmuştum ne yapsam olmuyordu. 3 tur açtım herhangi bir sorun yok şu an.
Ben de senin gibi düzgün bir ayar için çok uğraştım 5 kere subap ayarı yaptım gene de hala mükemmel değil. Motorum drift bu arada tvsyi bilmiyorum. Karbüratörlü motor sonuçta her hava koşulunda mükemmel çalışmıyorlar.
hocam sıkıntı o zaten 2.5 3 3.5 la olmuyor kullanım klavuzunda da 1-4 yazıyor hadi 4 tur çevirdim yine egzoz patlıyor o yüzden diyorum ya 16 tur çevirip anca stabil hale getirebiliyorum ki oda tam değil aynen senin gibi takık durumdayım
subablara kadar girdim 0.06 emme 0.08 egzoz normalde ben ölçtüğümde ikiside 0.06 çıktı 0.08 denediğimde ise aşırı vurma sesi oluştu tekrar 0.06 ya döndüm 2 side 0.06 şuan
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
Bu arada sevgili tvs apache rtr 150 hyper edge 2014 model kullanan arkadaşlar rica ediyorum
Hava karışım vidanız kaç turda ve biliyor iseniz sizin valfleriniz hangi ölçülerde emme ve egzoz yazar mısınız bana lütfen