1 ve 2 viteste ama en çok 1 viteste giderken sürtünme sesi var arkadaşlar sanırım anladınız başlayalı bir ay kadar oldu yada ben yeni fark ediyorum
Bir kaç ustaya denettirdim şanzuman eskimeye başlamış dediler (ustalara selamlar kusura bakmasınlar xd) bu anlattığımı tecrübe eden varsa fikir almak isterim
Motor 40 binde
Ekstra olarak ben düz ve normal bir rüzgar direnci ile en azından bana göre 108 e zorlanıyorum ama yolun durumuna göre 112 oluyor ama o arada devir 9 bin olmuş oluyor çok bağırıyor
Motor bayır aşağı ise 127 gördü tabi patlayacak gibiydi
Sanırsam motorum normal seyri hakkı zaten 95 105 sanırım o hızlarda ancak stabil gidebiliyorum 105 den sonra gaz açınca zaten motor yırtınıyor
Ayrıca ani kalkışta ve tek kişi normal bir yokuşta gücü gayet yerinde asılıyor mübarek
Teşekkürler
Hızın zincir gerginliğiyle bile alakası olabiliyor olması gereken seviyedeyken düzde 133 görüyorum. Fakat zincir uzamaya başlayınca y,ne maks 120-125lere düşüyor. Gerginliğinizi bir kontrol edin ikincisi karbüratör diaframı yırtılmış olabilir. Birde ikinci enjeksiyon valfi hava filtreside tıkanınca performans düşüyor.
Kullandığınız yağ nedir? Aynı sesi boştada yapıyor mu?