Merhabalar 2012 model apachem var arka amortisörlerde gaz bitti bunun dolumu yapılıyor mu yada başına gelen var mı komple iki arka amortisörü mü değiştirmek gerek değiştirilecek ise farklı ürün idare eder mi çifti 600-700 lira tvs parça sitesine de ulaşılamıyor farklı int. sitelerinde var onerebileceginiz var mı?Bir de geçen sene egzantrik zinciri değiştirdim ama servis sadece parçaya 220 lira para istedi bende int ten 30 -40 liralık başka bir parça aldım ama şimdi şimdi şıkır şıkır ses geliyor rahatsız ediyor ayarla mi alakalıdir yoksa ürün kalitesizse 6-7 bin km sonra bunu yapar mı?

Elektrik problemi gibi görünüyor. Gösterge ve farın arkasındaki/altındaki kablo, soket fiş vb. kontrol edin ya da ettirin.arkadaşlar merhaba 2012 model apachem var geçen gün yolda sorunsuz şekilde giderken mola verdim kontağı tekrar açtığımda hem soldaki dijital gösterge gitti hem de sağdaki devir saati 3binlerde takılı kaldı akü ihtiyacı vardı ondandır dedim ama bugün akü değiştirdim herhangi bir değişiklik olmadı öneriniz var mı bir de ilginçtir yeni aküyü taktıktan sonra sağ koldaki far kumandasını açmama rağmen farlar yanmamaya başladı sadece soldaki selektör çalışıyor şu an şaştım kaldım sizce elektrik kablolarıyla alakalı bir durum mudur ?
Illallah ettim ön dişli keçesini değiştirdim yine yağ akıtıyor arkadaşlar çözemedik gitti.
Rulmanın değişmesimi gerekiyor acaba diyecem ama mantıklı gelmiyor. Bu net olarak başına gelip nasıl hakettiğini anlatacak biri varmı

Ybr arka amortisoru uyuyor,tak geç.gazla uğraşma.
Egzantrik sesi olayina gelirsek,
Sol motor blok tarafindaki çıkıntılı kütük basindaki civatayi 12 anahtarla boşluğunu al,sesi keser.
Hee olmazsa,yaz sezonu sonuçta 10w-50 full sentetik yağ kullan(castrol)
Bendede 180ligi var.
[url]https://i.hizliresim.com/r0ZGZa.jpg[/url]
Teşekkürler ederim bugün kardeşim A1 ehliyet ile kullanmaktan ceza yedi banada ceza yazıldı ayrıca ona sinirimden çok fazla Redline a soktum motoru motor gaz kesti şuan calistiramiyorum yarım saat ara verip denedim yine çalışmıyor acaba sabaha motor tamamen sogudugunda çalışır mı?
Teşekkürler sabır gerekli sinir anı o yüzden oldu yani sonra yaptığım saçma geldi zaten çevreye verdiğim ses gürültüsü vs tekrar teşekkürler1002 tl x2
Geçmiş olsun,cidden can sıkar.
Keskin sirke küpune zarardir
Ya o sinirle bir kazaya karişsan ne olacak ti?
Hayatta bazi şeylerin geri dönusu olmuyor,
Para bir sekilde yerine koyulur ama,
Uzuv,sağlik,özgurluk(cezaevi),yerine zor koyuluyor.
######################
Aklima gelen tek şey,supap kesmesi.
Genelde egzoz supapi kesiyor.
Sabah zorlamadan,işinde ehil tamirciye baktir.
Alırsan 200lüğü al hocam 15.500e veriyorlar. Abs, vites göstergesi, 2019 model oluşu gibi artıları var.Delilik mi olur bilmiyorum ama şu fiyatlara nazaran sıfır 180 liğini mi alsam acaba
11 küsürdü sanırım