Arkadaşlar merhaba. 6 ay önce rtr 180 aldim. Bu motorsikleti yaklaşık 2 yıldır takip ediyordum ve çok istiyordum. 2500 bakımına kadar herşey iyiydi hatta bakımda yapılacak olan sibob ayarindan sonra performanstan yana beklentilerim vardı. Ancak işler tersine gitti. Servise giderken artci ile 4. Vitesle 100 km gibi çıktığım rampalar dönüşte kabusum oldu 5. Vitesi isteyen motorsiklet nerdeyse 3 e düşecek gibiydi. Toparlaması ve çekiş ciddi oranda düştü 1 hafta sonra baska bir ustaya gittim ust kapaktaki tapalari açıp eliyle biraz yokladı ayarları iyi bunun dedi. Bu motor cg değil herkese elletme dedi. Tamam usta niye bu düşüş o zaman dedim bu kadar gidecek dedi. Kış geldi diye şimdilik uğraşmak istemiyorum ama baharda üstüne gidicem. Çanakkale veya balıkesir civarı bildiğiniz iyi bir usta varmı??? Aslında bende motoru çok fazla kurcalatmak istemiyorum ama bu şekilde hiç zevki kalmadı. Sibob ayarları sadece 6-8 oranında mı olmalı yoksa performans için çeşitli varyasyonlar deneniyor mu. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.