bu lastik meselesi çözüldü mü apache'nin?..
Selamlar arkadaşlar, Saygılar abilerim
Benim motor 14 bin km oldu ve lastiklerden memnundum geçen hafta ön lastik patladı serviste açtık baktık şambiyel delinmiş, yeni şambiyel taktık devam ettik.
Dün yine patladı yine şambiyel delinmiş , geçenlerde verdiğim parada uçtu gitti bu sefer unilli lastik taktık (şambiyelsiz.).
sadece ön lastiği değiştirdik orijinali 90/90 dı biz 80/90 taktık. hafiften ince oldu ama lastiğin şekli güzel biraz kaybedip biraz kazandık görüntüden.
Yol tutuşta büyük bi fark yok ama lastiğin sınırlarına kadar kullandım yattım kalktım problem yok eskisinden küçük bir adım önce tutuş konusunda.
Ve eskiden 5. vites 7000 devirde 90-91 yapan motor egzoz takınca 92-93 yapmaya başlamıştı
Son olarak lastik takınca aynı vites aynı devirde 96-97 yapmaya başladı hiç zorlanmadan 100le sabit gidip geliyorum acayip içim ısındı bu işe motoru modifiye etmiş gibi olduk hızlandık
Sabri abi istersen bide karbüratör olayına gireyim sonra bol bol arkamdan egzoz dinlersin hatta şu haliyle bile idda ederim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emrecim anahtarına girelim istiyorsan. hiç şans tanımıyorum sana.
arkadaşlar merhaba,
tvs apache kullanıcıyım. Yağ değişimi yapmak istiyorum. Hangi yağı önerirsiniz?
Benim motor 14 bin km oldu ve lastiklerden memnundum geçen hafta ön lastik patladı serviste açtık baktık şambiyel delinmiş, yeni şambiyel taktık devam ettik.
Dün yine patladı yine şambiyel delinmiş , geçenlerde verdiğim parada uçtu gitti bu sefer unilli lastik taktık (şambiyelsiz.).
sadece ön lastiği değiştirdik orijinali 90/90 dı biz 80/90 taktık. hafiften ince oldu ama lastiğin şekli güzel biraz kaybedip biraz kazandık görüntüden.
Yol tutuşta büyük bi fark yok ama lastiğin sınırlarına kadar kullandım yattım kalktım problem yok eskisinden küçük bir adım önce tutuş konusunda.
Ve eskiden 5. vites 7000 devirde 90-91 yapan motor egzoz takınca 92-93 yapmaya başlamıştı
Son olarak lastik takınca aynı vites aynı devirde 96-97 yapmaya başladı hiç zorlanmadan 100le sabit gidip geliyorum acayip içim ısındı bu işe motoru modifiye etmiş gibi olduk hızlandık
Sabri abi istersen bide karbüratör olayına gireyim sonra bol bol arkamdan egzoz dinlersin hatta şu haliyle bile idda ederim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
beyler maşallah deyin yau nazar değecek:cherry:
sabricim 500 km sonra hazırım =)
sabri abi bu kadar kesin konuştuğuna göre kesin karbüratörden başka bişey yaptın bize söylemiyosun
depoya tiner koyup geleyim mi![]()
bu gün apache tvs ye avcrom heloksanel performans egsoz uygulaması yaptık.hakiki karbon fiber,ses tok ve net.slencer killerli.binicisi iş yerimden bursaya doğru akşam üstü yola çıkacak.kazasız belasız yolculuklar dileriz.tekeri düz bassın.
![]()
![]()
![]()
![]()
beyler maşallah deyin yau nazar değecek:cherry:
sabri abi maşallah dedik bilede naptın bukadar motorada selami abi inazumayı iddaya koyup riske atıyor :cyclopsan
Bunlar rutin bakımlar gibime geliyo sabri abi daha detaya in :wiinkk:![]()
Benim motorda 555 km ye geldi. gidişi falan bi degişti rahatladı motor sanki akıp gidiyo gibi ama hala 4 bin devir civarındaki isteksizlik devam ediyo ama 1500-2000 km ye kadar son sürat denerim 130 u geçmezsse onun üstüne düşerim gibime geliyo
ehliyet sınav soruları açıklanmış ne aldıgımı bakıp geliyorum ya neşeli yada hüzünlü :silent: