Çelik fren hortumunu önermendeki sebep cc yükseltmesi ile gelen hızı daha iyi durdurabilmek mi? Çelik fren hortumunun resmini çekebilirmisin acaba?
Ben İstanbul'dayım, burada Sürat motor var. A'dan z'ye bütün orjinal parçalar mevcut. Disk fren için komple jantın ve arka fren sisteminin değişeceğini söylemişlerdi zamanın da sorduğum da. Fiyatını hatırlamıyorum. Kitin ise fiyatı 1200 idi sanırım. Herşey orjinal elbette. Orjinal olmasa yaptırmam zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:27 ----------
@M.balibey, bir de disk fren sistem markaları var, eski sayfalar da bile konuşulmuş hatta siz söylemişsiniz soruyu soran arkadaşa. Marka olarak yaptığınız araştırmalar oldu mu? Brembo gibi kaliteli kaliperler kullanabiliyormuyuz? Yoksa hazır garanti kapsamın da servisin önerdiği ve taktıkları ile mi devam etmek lazım?
disk fren olarak sadece orjinali araştırdım çini var mı bilmiyorum çin malından kastım silindir piston kitiydi fren hortumunu yarın çekerim siyah olduğundan bişey belli olmaz ama rakorsuz halini aşağıya eklerim çelik fren hortumunu hem cc yükseltmede hemde orjinalde kullananbilirsin motoruna fazladan fren gücü katmıyor sadece lastik hortumdaki genleşmeden olan kaybı ortadan kaldırıyor