kesinlikle değişir en azından ben artık ıslak zeminde korkmadan biniyorum ve sıkıntı yok sadece yağmurun ilk yağdığı an dikkat edeceksin buna otomotiv grubuda dahil maalesef yağmurun ilk yağdığı an kaymayan lastik icad edilmedi.
Teşekkür ederim.
kesinlikle değişir en azından ben artık ıslak zeminde korkmadan biniyorum ve sıkıntı yok sadece yağmurun ilk yağdığı an dikkat edeceksin buna otomotiv grubuda dahil maalesef yağmurun ilk yağdığı an kaymayan lastik icad edilmedi.
T.ederim hocam zaman ayirip cvp veriyorsunuz.. bana depo ustu bide arka bagaj yeterli gidemem uzun yola benSürat motordan sipariş geçebilirsin.. Demirler orda mevcut.. bende yan çanta demirleri düşünüyorum yaza doğru uzun yol planlarım var ..
T.ederim hocam zaman ayirip cvp veriyorsunuz.. bana depo ustu bide arka bagaj yeterli gidemem uzun yola ben![]()
Yeni kasa tvs apache için arka bagaj demirini nerden bulabilirim? Eski kasa için olanlar uymuyormuş.
Arka bagaj demiri olmadan topcase takılıyormuş galiba. Mümkün müdür kardeşler?
görmedim öyle bişey.. nasıl olcakmış o iş ?
Finaller dolayısıyla motoru çektim otoparka yatıyor.. 1 haftadır dokunmadım.. Yapılcak bi sürü iş var motora yeni aksesuarlar alıyorm bı yandan bakalım ^^
görmedim öyle bişey.. nasıl olcakmış o iş ?
Finaller dolayısıyla motoru çektim otoparka yatıyor.. 1 haftadır dokunmadım.. Yapılcak bi sürü iş var motora yeni aksesuarlar alıyorm bı yandan bakalım ^^
hacı neler aldın bana çakmak yada usb çıkışı gerek su geçirmez sen nereden aldın
aksarayda el yapımı power 4lü sis farı aldık tunahana tanesı 40tl ama benımkıler 20tl olması lazm.. guzel gayet.. ben memnunum ya ısımı goruyor..tamam lınk atarım bırazdan bakıp sana.. kar kış kıyamet sınavlar fln derken kaldı öyle bizim montaj işleri
hacı 45e bile var aliexpreste denk gelemedim gelsem hemen alırım bende karda çıkayım dedim garajın çıkışında toprak var yarım metre arka lastik içine gömüldü![]()
s.a arkadaslar ben ilk defa motor alcam sıfır alıcam motoru apache trafik sigortası ne kadar yalova veya istanbul için bi fikri olan varmı cevaplarsanız seviniri![]()
Arkadaşlar karda çıkan var mı çok zevkli oluyor resimler varsa atın
[url]http://i.hizliresim.com/oYjGak.jpg[/url]
Finallerden kafayı kaldırıp motora bakabilsem.. Otoparkta yatıyo 2 haftadır.. bi bitsin kar buz demicem gezicem ^^
istersen sana burdan alayım illa şu olsun demezsen kafandaki fiyata göre.. gelince getiririm..yada kargolarız farketmez
olur kardeşim yolu aydınlatsın yeter bana malum fardan şikayetçiyim acelem yok zaten garaj çıkışıda 4 parmak buz olmuş ıstesemde çıkamam![]()