TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yeni kasa tvs apache için arka bagaj demirini nerden bulabilirim? Eski kasa için olanlar uymuyormuş.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
T.ederim hocam zaman ayirip cvp veriyorsunuz.. bana depo ustu bide arka bagaj yeterli gidemem uzun yola ben:)

bırbırımıze yardım etmek ıcın burdayız hocam.. Banada yeter anck artçılı uzun yol yapmayı dusundugum ıcın ayrıca alana ıhtıyacım var.. :)

Yeni kasa tvs apache için arka bagaj demirini nerden bulabilirim? Eski kasa için olanlar uymuyormuş.

Sürat motorda mevcut iletişime geçip isteyebilrsn..

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Arka bagaj demiri olmadan topcase takılıyormuş galiba. Mümkün müdür kardeşler?

görmedim öyle bişey.. nasıl olcakmış o iş ?

Finaller dolayısıyla motoru çektim otoparka yatıyor.. 1 haftadır dokunmadım.. Yapılcak bi sürü iş var motora yeni aksesuarlar alıyorm bı yandan bakalım ^^

görmedim öyle bişey.. nasıl olcakmış o iş ?

Finaller dolayısıyla motoru çektim otoparka yatıyor.. 1 haftadır dokunmadım.. Yapılcak bi sürü iş var motora yeni aksesuarlar alıyorm bı yandan bakalım ^^

hacı neler aldın bana çakmak yada usb çıkışı gerek su geçirmez sen nereden aldın

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
hacı neler aldın bana çakmak yada usb çıkışı gerek su geçirmez sen nereden aldın

Hacıabı telefon tutacağı , Usb artı çakmaklık , elcikler fln takılcak hep.. sınavlardan elim değmiyor.. Alixpressten aldım.. 9 dolara 1.5ayda geldi.. aynısı burda 70tl.. çok güzel malzemesi fln hoş..

aksarayda el yapımı power 4lü sis farı aldık tunahana tanesı 40tl ama benımkıler 20tl olması lazm.. guzel gayet.. ben memnunum ya ısımı goruyor.. :D tamam lınk atarım bırazdan bakıp sana.. kar kış kıyamet sınavlar fln derken kaldı öyle bizim montaj işleri

hacı 45e bile var aliexpreste denk gelemedim gelsem hemen alırım bende karda çıkayım dedim garajın çıkışında toprak var yarım metre arka lastik içine gömüldü:)

s.a arkadaslar ben ilk defa motor alcam sıfır alıcam motoru apache trafik sigortası ne kadar yalova veya istanbul için bi fikri olan varmı cevaplarsanız seviniri :D

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
hacı 45e bile var aliexpreste denk gelemedim gelsem hemen alırım bende karda çıkayım dedim garajın çıkışında toprak var yarım metre arka lastik içine gömüldü:)

istersen sana burdan alayım illa şu olsun demezsen kafandaki fiyata göre.. gelince getiririm..yada kargolarız farketmez

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------

s.a arkadaslar ben ilk defa motor alcam sıfır alıcam motoru apache trafik sigortası ne kadar yalova veya istanbul için bi fikri olan varmı cevaplarsanız seviniri :D

yaşın 30 altıysa motorun 0 oldugnu goz onunde bulundurursak 100 200tl arası bı meblag cıkar.. ben 160kusur odedım..

Arkadaşlar karda çıkan var mı çok zevkli oluyor resimler varsa atın :)
[url]http://i.hizliresim.com/oYjGak.jpg[/url]

Finallerden kafayı kaldırıp motora bakabilsem.. Otoparkta yatıyo 2 haftadır.. bi bitsin kar buz demicem gezicem ^^

Kaliteli yağmurluk altligi tavsiye edebilecek Varmi takim da olabilir is elbiseleri satan yerlerde varmidir iyi yağmurluk oralardan alan Varmi .

ercan41 hülagü reis dedin dikkatimi çektin:) bölüm ne ne okuyosun bn de koudenim. bende de sarı 2012 kasa var belki görmüşsündür ünivde

Merhaba arkadaşlar,

2 gündür istanbulun buzlu ve karlı sokaklarında (Anadolu Yakası fena kar ve buz. Avrupa yakasında hiç kar yok :)) zerre kaymadan bayır aşağı bayır yukarı taş gibi gidip geldim.

Lastiklerim Sava MC32 kışlık lastiklerdi. İyi ki almışım zamanında bu lastikleri. Eski lastiklerim olsa kesinlikle güvenemezdim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar