Arkadaşlar yeni kasaya zammı gelmiş ben mi yanlış biliyorum 5.780 yazıyor sitede :silent:
Yaşar motor ,Ümraniye (anadolu) .. Sürat motor Kağıthane (avrupa) .. Sürata git yaşarı boşver..
hacı süratın iki tane şubesi gözüküyordu sitede
beyler makyajlı kasayla 2011lerin karbüratörü aynı mıdır?
Yaşar motor ,Ümraniye (anadolu) .. Sürat motor Kağıthane (avrupa) .. Sürata git yaşarı boşver..
Bende anlamadım bu işi. 2013 kasa 5300 tl yazıyo 2014 5780 tl yazıyo ikiside aynı kasa. Acaba ruhsata aldığın model yılı olarak geçiyo diye farkediyo çözemedim bu işi. Veya ruhsat ve plaka dahik o fiyat olabilir ama yılbaşından sonra 6000 li rakamları bulucağı kesin.
Teşekkür ederim daha ilk motorum bilmedik ustanın elinede teslim etmek istemiyorum açıkcası bakım zamanı gelmeden ayarlamaya çalışıyorum bu tarz işleri..
Şimdi bir daha baktım lastik inmiş. Yanaklar şişmiş , Yan demirlere sürtüyormuş. Yaklaşık 1.5-2 cm'lik bir yarık var. Anlaşılan lastik değişecek. Arka lastik önerisi olan var mı ? michelin lastikler ne kadar arka ? hangi modeller uyuyor acaba bizim motorlara. 2013 yeşil yeni tip kasa.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------
Tekrardan merhaba,
Benim motorum 2013 kasa yeşil apache. Üstündeki lastik
ön : 90/90x17
arka : 110/80x17
Biraz araştırma yaptım ama bizim motorsiklete uygun lastikler ciddi manada çok pahalı. Araştırmalarıma göre şöyle birşeyler buldum.
Ön : 90/80 - 17 (Pirelli MT75) : 255,00 TL
Arka : 90/90 - 18 (Michelin 90/90-18 57P Pilot Street ) : 125,00 TL
Benim kafama takılan bu ebatlar uyacak mı benim janta ?
Arkadaşlar acil cevabınızı bekliyorum motorsuz kaldım.
Aynı diye biliyorum hacı.. Valla 1 tane sürat var ^^ 2.sini duymadım hiç.. vardır belkıde
TuzLa istanbul muymuş ? :bounce:
valla hacı ne desem yalan olursen şu linki hala atmadın bana
![]()
ne lınkı hacı ?
Çok nadiren, vites aralarında bazen boşa düşüyor. Bu normal mi acaba, sizde de oluyor mu?
Şimdi bir daha baktım lastik inmiş. Yanaklar şişmiş , Yan demirlere sürtüyormuş. Yaklaşık 1.5-2 cm'lik bir yarık var. Anlaşılan lastik değişecek. Arka lastik önerisi olan var mı ? michelin lastikler ne kadar arka ? hangi modeller uyuyor acaba bizim motorlara. 2013 yeşil yeni tip kasa.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------
Tekrardan merhaba,
Benim motorum 2013 kasa yeşil apache. Üstündeki lastik
ön : 90/90x17
arka : 110/80x17
Biraz araştırma yaptım ama bizim motorsiklete uygun lastikler ciddi manada çok pahalı. Araştırmalarıma göre şöyle birşeyler buldum.
Ön : 90/80 - 17 (Pirelli MT75) : 255,00 TL
Arka : 90/90 - 18 (Michelin 90/90-18 57P Pilot Street ) : 125,00 TL
Benim kafama takılan bu ebatlar uyacak mı benim janta ?
Arkadaşlar acil cevabınızı bekliyorum motorsuz kaldım.
Çok nadir oluyor evet