TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ya hocam tutuklu kaldım yaa apacheden başka hiç bi motor güzel gelmio gözüme yani 250 cc altındakilere Touring tarzı olarak yani.aradığım konfor kalite performans ve al benisi olsun istiyorum.Bana kalsa tvs apache 250 almak ama Türkiye'de malesef satışı yok. :(

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
yok stoplara denk gelmiyor bende ön ledleri kendin mi yaptı bu arada güzel durmuş fara gerek yok gibi duruyor karşıdan

Ne soruyon len madem bildiğini okucan :D Yok internetten siparişle aldım .. 2 tane vardı birini takmadım .. güzel oldu ya memnunum valla far olsun olmasn pek farketmıo artk..

Ne soruyon len madem bildiğini okucan :D Yok internetten siparişle aldım .. 2 tane vardı birini takmadım .. güzel oldu ya memnunum valla far olsun olmasn pek farketmıo artk..

Ya dostum şey sorcam sana, yeni kasa apachelerin farlar ledli ince kaş yapısı gibi.o ledler nasıl abim baya aydınlık veriyor mu?

Enes sislere ve çakarlara bittim emeğinize sağlık.Lakin motoru alarmla çalıştırma marş dinamosu fazla dayanmaz :)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Ya dostum şey sorcam sana, yeni kasa apachelerin farlar ledli ince kaş yapısı gibi.o ledler nasıl abim baya aydınlık veriyor mu?

benım motorum 2012 kasa o yuzden pek bılmıyorm ancak çokta verdıgını gormedım arkadaşlarn mtorda.. duzgun bı ledle degıstrebilirsn benım gibi.. gayet hoş durcaktır..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------

Enes sislere ve çakarlara bittim emeğinize sağlık.Lakin motoru alarmla çalıştırma marş dinamosu fazla dayanmaz :)

yok be hacı arada hava atmak ıcın kullanırm dıe baglattm mars motoruna sadece.. kullanmam kolay kolay.. bana lazm olan sadece alarmı.. o sistem güzel oldu ya hepsi bi arada yanıyo kapanıyo fln tesısat içime sindi.. daha fazlada yüklenmek ıstemedm sısteme böyle sade ve güzel oldu bence.. pavyon motoru yapmanında anlamı yok

hacı aslında ilk aklıma gelen seninkiydi fakat benim plaka geçmiş zamanda 1 hafta içinde iki kere yok oldu ondan korkuyorum polisler artık tanıyor geçenlerde yolda gördüm adam plaka duruyor mu dedi direk:)linki var mı far altındaki ledin

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
hacı aslında ilk aklıma gelen seninkiydi fakat benim plaka geçmiş zamanda 1 hafta içinde iki kere yok oldu ondan korkuyorum polisler artık tanıyor geçenlerde yolda gördüm adam plaka duruyor mu dedi direk:)linki var mı far altındaki ledin

Kafana göre takıl o zmn hacı :D senın motorun en guzelını senbılırsın sonuçta.. atayım sana özelden link ..

yeni kasanın ledleri karanlıkta sadece öününde 2 metre gibi aydınlık sağlar. ama yolda bi faydası olacağını sanmıyorum.
ama; güneşli havada yolculuk yaparken yol kenarında bi ağacın gölgesi yola düşmüş ve sen o gelgeden geçerken karşından gelenin senin ledleri görünce yüz ifadesi anlatılamaz. resmen o gölgenin içinden kaplan gözü parlamış gibi görünüyor. bide akşam güneş batarken ortalık tam karanlık olmadan parkları yakıp yola çıkınca ön ve arka ledler çoğu kişinin dikkatini çekiyor.

Enes arkadaşımızın sisleri ve çakarları çok beğendim. emeğinize sağlık. yeni kasada çakarlara gerek yok bence ama sisler çok güzel olur. maalesef çalınma riski çok olacağı için ben yapmaktan korkuyorum:( malum bizim buralarda birinin hoşuna gittimi gündüz bile söküp çalabilirler.

Dostlar sis farı tavsiye edecek olan var mı? Ama kocaman boyutları olanlardan olmasın :)

Bugün yokuş asagi 9 bin reviri gördü 100 km hz yazin aynı yolda 120 görmüştü kış yaramiyor Tvs ye.

Eski motorun aliskanligi 6 var zannedip unuttuğum oldu 6 ya cikmaya calistigim ama 5 i unuttuğum olmadi .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar