Sen diyaframamına baktır Apachelerde kroniktir 12000-15000 arası diyafram ister motorAksam isten eve gitmeden 2 dk ısıttım motoru 6 devir 80 km yaptı tapa gaz.
Sen 5. Vitese atmayi unutmussun.
diyafram motor gaz yemedikçe kontrol edilip değiştirilmeli anladığım kadarıyla gerçekten hem çekmiyor hem de yakıt tüketimi artıyor ayrıca kışın motoru iyice ısıtmadan yola çıkmamak gerekiyor ben en az 5 dakika ısıtıyorumSen diyaframamına baktır Apachelerde kroniktir 12000-15000 arası diyafram ister motor
Motorun garantisi de bu ay bitti inşallah ciddi bi sorun yoktur.
öyle ben 60x60lık 10 mm pleksiglass almaya gitmiştim bir tabelacıya adamın elinde varmış bedava verdi valla akvaryumda kablumbağalara rampa yapmıştım saç kurutma makinesi ile eğmiştim biraz zor olmuştu eğmesi ama eğer soğutana kadar aynı şekilde tutabilrsen verdiğin şekli koruyor bir arkadaşım bu şekilde choppera yapmıştı 4-5 yıl önce
yok stoplara denk gelmiyor bende ön ledleri kendin mi yaptı bu arada güzel durmuş fara gerek yok gibi duruyor karşıdan
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
tur camını ne yaptın
10 mm mi abicim ne ettin öyle ya böyle kalın bir şey taksak far siğerlik filan komple parçalanır hatta bize de zarar verir camın kendisi kırılmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:03 ----------
hocam valla daha cam bulmuş değilim. ben bilecik te oturuyorum memleket ufak ya bir şey bulunmuyor. iki hafta sonra istanbula geçeceğim orda bulurum
slm arkadaşlar benimde bir sorum var 2012 model bir tvs var ve sabahları bir ufak sıkıntı yaşıyorum çalıştırmada biraz geç ısınıyor jiklede olsa bile 1-2 dk beklemeye çalışıyorum yağlamayı falan yapsın diye çalıştırdıktan sonra fakat jikleden elimi alıyorum motor stop . alttaki rolanti vidasında kalıyor elim sabahları artırıp biraz yol gidip azaltıyorum bunu neden yapar .
Arkadaşlar herkese merhabalar TVS Apache hakkında bilgi alabilirmiyim ? Hani son kasa değilde ondan bir önceki kasa 2011 - 2013 Arası.
Titreşim.
Yedek parça.
Yakıt.
Son hız.
ve
Bu motor ile uzun yolda sabit 100 ile yolculuk edebilirmiyim ?
Özellikle titreşim konusunda bilgi alabilirsem sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Edit: Birde 3000 lira civarında 2. el eli yüzü düzgün bir Apache bulabilrmiyiz acaba ?![]()
yapanar hep kalın yapıyor ama tam olarak kaçlık pleksi bilmiyorum
1-2 dkdan fazla ısıtmayı dene birde rolantini motor ısındıktan sonra 2 bn devire sabitleyip dene bakalım sonuç değişecek mi
Arkadaþlar herkese merhabalar TVS Apache hakkýnda bilgi alabilirmiyim ? Hani son kasa deðilde ondan bir önceki kasa 2011 - 2013 Arasý.
Titreþim.
Yedek parça.
Yakýt.
Son hýz.
ve
Bu motor ile uzun yolda sabit 100 ile yolculuk edebilirmiyim ?
Özellikle titreþim konusunda bilgi alabilirsem sevinirim.
Þimdiden teþekkürler.
Edit: Birde 3000 lira civarýnda 2. el eli yüzü düzgün bir Apache bulabilrmiyiz acaba ?![]()
Herkese selamlar,
anadolu yakası için tavsiye edebileceğiniz servis var mı işine özen gösteren titiz çalışan ?
istanbulu bilmem ama sürat motorun iki şubesi var sanırım biri anadolu diğeri avrupa yakası tavsiyem sürat motordur