TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Hocam harika olmuş motor tebrikler... İki sorum olacak, birincisi telefon tutucuyu takmak için nereyi kullandınız? Gidonda yer yok ama farklı bir sistem kullanmışsınız sanırım. İkincisi de yandaki çantaları nereden ve ne kadara aldınız? Şimdiden teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

Sayın Apache kullanıcıları, deponun yanına yapıştırmak için ucuz stomp grip arıyorum. Yalnız 270 TL falan diyor? http://www.brnmotor.com.tr/Stomp-Grip,LA_1464-2.html#labels=1464-2

Bunların ucuzu yok mudur sizin bildiğiniz?

sbr

Gaza maza gelmezler haciqbi.. maksat yesillik olsn ortamda :)

bu arada 14 ön disli yapicam 13 yetmiyo motora.. 14 disli istanbulda hangi serviste var bilen varmi ? Yasar motordan almistim onceden ama simdi varmidir bilmiyorum
Benim ewde bi disli var da 13 mu 14 mu hatirlamiyorum. Bakip soylerim sana.

13 orjinali zaten hacı .. motor 10bın kmde dıslı ıyı durumdadır ztn ama 14 takıp vıtes aralıgını bıraz uzataım dıyorum.. 120de redlıne gırecegıne 130da gırer.. çok sağol :) bulusursak fln alırım bı ara dursun sende :D

Tamamdır.Motoru sattığım Çocuğa verdim bütün malzemeleri bir tek dişliyi vermeye unutmuşum :)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Her apachesını satandan 1 parça alsam , bu hızla kısa zamanda değişcek parçaları hallederim heralde ^^

iyi akşamlar canlar nasılsınız ?
epeydir giremiyorum sayfaya bakınırken dedim bikaç foto ekleyeyim de renk olsun biraz ;)
Qg9ldV.jpg
[/url][/IMG]
Qg9l93.jpg
[/url][/IMG]
nGBgXV.jpg
[/url][/IMG]
gLByl0.jpg
[/url][/IMG]

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Sen hala istanbulda mısn ? Kaçaklar ortaya çıkmaya başladı yavaştan ..

aynen istanbul da yaşıyorum ama motoru satışa çıkardım ilanı girdim az evvel malum siteye 2012 md 33.000km 3.750 tl kısmetse satarız ;)

valla aslında haberim de olmadı buraya bakamadığım için birde iş,güç motora binmeye de fırsatım olmadı 1,5 aydır :) artık önümüzde ki maçlara bakıcaz ;)

yeni kasa ve eski kasa arasında sadece tip farkımı vardır?
yoksa performans olarak farkmı var?

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Bakayım kimse bişey yazcakmı dedim ama nerdee :D

Bugün Tunahanla sabah 8de yola çıkıp bursaya gıttık 500Kmde Pulsar aldık kendilerine.. Toplamda 600km aşkın yol yaptık akşama kadar.. çoğunlukla yağmurda sürdük.. yorucu ama güzel bi gündü .. :) Bi apache daha eksildi aramızdan .. :)
Müsait bi zamanda kapsamlı bi bakıma sokup ön dişliyide 14 yapıcam bende nasipse ..

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
e5 öyle başka türlü btmez.. ^^ Güzel oluyo ya oda lazım arada .. arabalar gibi amele amele beklemiyoruz en azndan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar