Allah kaza bela vermesin.Arkadaşlar uzun zamandır foruma yazamıyordum.Bu arada 6700 km ye geldim sorunumuz yok tvs ile şuandaherşey yolunda gidiyor.Birde bayır aşağı hız denemesi yaptım sonuç bu :cherry:
[url]http://i.hizliresim.com/nPYZal.jpg[/url]
Allah kaza bela vermesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------
Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum,motorum için yağ alcam fakat ne alacağımı bilemedim... Hangi yağ kaç numara almalıyım??? Teşekkürler kolay gelsin herkese..
motosıkletımde eskı serılık yok gıbı artık yada bana oyle gelıyor bılemıyorum ama 4.vites 110 kmh hıza cıkıyor 5.vıteste zor zahmet 115 ancak yapıyor oncelerı 120 125 kmh hızlara gayet normal bı sekılde ulasabılıyordum şimdi yok motor 8000 bılemedın 8500 devırde sabıtlenıp kalıyor ole.km 5000 olmak uzere yağ yenı degıstı castrol power 10/40 bujı yenı sayılır subap ayarı yaptırıcam enson dıger herseyı denedım hava ayarı kac kere ayarlandı sonuc aynı
diafram sağlam mı
Ercan hoşgeldin nerelerdeydin 110luk jeti dendedin mi sen mi deneyecektin 110 u
Arkadaşlar bugün 2012 model sıfır kırmızı apache ile aranıza katıldım. Fakat sormak istediğim bir kaç şey var benim motorumun kafa frenajında depo da ve sol grenajda ufak deformeler mevcut. Çelik kasa ile motorlar geldiği için böyle şeylerin olabilceği, fabrikaya faturasıyla birlikte bildirilip 1 hafta bile dolmadan yeni parçalar gelince hemen değiştirilceği söyledi. Sıfır motorlar da olabilir mi böyle şeyler?
4400 TL ye aldım 1000tl peşin 3400 tl 9 ay taksitle. Kaskımı ve montumu da aldım. Şuan 20 km'de. Rodaj için herkes farklı bir şeyler söylüyor bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. İlk motorum.

diyaframda yeni arkadasım yaa.ama bujı orjınal degıl.motor 8000 devire gelınce 5. vites artık devirin sonuna gelmıs gıbı zorlanıyor motor ama gıtmıyo
İzmirdesin galiba özgül motordan aldıysan motoru baya uğraştırılar bendede aynı olay vardı bugün git yarın gel dediler 2-3 ay oyaladılar en son merkezi arayıp durumu anlattım 1 haftada geldi parçalar.Ben depodan yenisi gelicek sanmistim acikcasi. Orda duruyordu motkr bunu verceklerini dusunmemistim. Bu deforme olan kisimlari degistirirler mi peki ? Degistiriceklerini soylediler ama..
İzmirdesin galiba özgül motordan aldıysan motoru baya uğraştırılar bendede aynı olay vardı bugün git yarın gel dediler 2-3 ay oyaladılar en son merkezi arayıp durumu anlattım 1 haftada geldi parçalar.
Arkadaşlar bugün 2012 model sıfır kırmızı apache ile aranıza katıldım. Fakat sormak istediğim bir kaç şey var benim motorumun kafa frenajında depo da ve sol grenajda ufak deformeler mevcut. Çelik kasa ile motorlar geldiği için böyle şeylerin olabilceği, fabrikaya faturasıyla birlikte bildirilip 1 hafta bile dolmadan yeni parçalar gelince hemen değiştirilceği söyledi. Sıfır motorlar da olabilir mi böyle şeyler?
4400 TL ye aldım 1000tl peşin 3400 tl 9 ay taksitle. Kaskımı ve montumu da aldım. Şuan 20 km'de. Rodaj için herkes farklı bir şeyler söylüyor bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. İlk motorum.
diafram sağlam mı
Ercan hoşgeldin nerelerdeydin 110luk jeti dendedin mi sen mi deneyecektin 110 u