TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar uzun zamandır foruma yazamıyordum.Bu arada 6700 km ye geldim sorunumuz yok tvs ile şuanda :) herşey yolunda gidiyor.Birde bayır aşağı hız denemesi yaptım sonuç bu :cherry:

Arkadaşlar uzun zamandır foruma yazamıyordum.Bu arada 6700 km ye geldim sorunumuz yok tvs ile şuanda :) herşey yolunda gidiyor.Birde bayır aşağı hız denemesi yaptım sonuç bu :cherry:

[url]http://i.hizliresim.com/nPYZal.jpg[/url]
Allah kaza bela vermesin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------

Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum,motorum için yağ alcam fakat ne alacağımı bilemedim... Hangi yağ kaç numara almalıyım??? Teşekkürler kolay gelsin herkese..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:03 ----------

[/COLOR]Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum,motorum için yağ alcam fakat ne alacağımı bilemedim... Hangi yağ kaç numara almalıyım??? Teşekkürler kolay gelsin herkese..[/QUOTE]

ben motul yağ kullanıyorum tavsiye ederim

Allah kaza bela vermesin.

Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum,motorum için yağ alcam fakat ne alacağımı bilemedim... Hangi yağ kaç numara almalıyım??? Teşekkürler kolay gelsin herkese..

ben motul 300v kullanıyorum 15w50 memnunum pahalı dersen 5100 de iyidir ...

motosıkletımde eskı serılık yok gıbı artık yada bana oyle gelıyor bılemıyorum ama 4.vites 110 kmh hıza cıkıyor 5.vıteste zor zahmet 115 ancak yapıyor oncelerı 120 125 kmh hızlara gayet normal bı sekılde ulasabılıyordum şimdi yok motor 8000 bılemedın 8500 devırde sabıtlenıp kalıyor ole.km 5000 olmak uzere yağ yenı degıstı castrol power 10/40 bujı yenı sayılır subap ayarı yaptırıcam enson dıger herseyı denedım hava ayarı kac kere ayarlandı sonuc aynı

motosıkletımde eskı serılık yok gıbı artık yada bana oyle gelıyor bılemıyorum ama 4.vites 110 kmh hıza cıkıyor 5.vıteste zor zahmet 115 ancak yapıyor oncelerı 120 125 kmh hızlara gayet normal bı sekılde ulasabılıyordum şimdi yok motor 8000 bılemedın 8500 devırde sabıtlenıp kalıyor ole.km 5000 olmak uzere yağ yenı degıstı castrol power 10/40 bujı yenı sayılır subap ayarı yaptırıcam enson dıger herseyı denedım hava ayarı kac kere ayarlandı sonuc aynı

diafram sağlam mı

Ercan hoşgeldin nerelerdeydin 110luk jeti dendedin mi sen mi deneyecektin 110 u

Arkadaşlar bugün 2012 model sıfır kırmızı apache ile aranıza katıldım. Fakat sormak istediğim bir kaç şey var benim motorumun kafa frenajında depo da ve sol grenajda ufak deformeler mevcut. Çelik kasa ile motorlar geldiği için böyle şeylerin olabilceği, fabrikaya faturasıyla birlikte bildirilip 1 hafta bile dolmadan yeni parçalar gelince hemen değiştirilceği söyledi. Sıfır motorlar da olabilir mi böyle şeyler?

4400 TL ye aldım 1000tl peşin 3400 tl 9 ay taksitle. Kaskımı ve montumu da aldım. Şuan 20 km'de. Rodaj için herkes farklı bir şeyler söylüyor bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. İlk motorum.

Arkadaşlar bugün 2012 model sıfır kırmızı apache ile aranıza katıldım. Fakat sormak istediğim bir kaç şey var benim motorumun kafa frenajında depo da ve sol grenajda ufak deformeler mevcut. Çelik kasa ile motorlar geldiği için böyle şeylerin olabilceği, fabrikaya faturasıyla birlikte bildirilip 1 hafta bile dolmadan yeni parçalar gelince hemen değiştirilceği söyledi. Sıfır motorlar da olabilir mi böyle şeyler?

4400 TL ye aldım 1000tl peşin 3400 tl 9 ay taksitle. Kaskımı ve montumu da aldım. Şuan 20 km'de. Rodaj için herkes farklı bir şeyler söylüyor bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim. İlk motorum.

Deformeler olabiliyor bende sıfır almaya gittiğimde kırmızı apache'nin deposunda çatlak vardı alırken dikkat etmek lazım. Rodaj süresince 5 bin deviri geçme sürekli vites değiştir. 50-60'ı geçme 500'de bakımın var yağını castrol 10-40 koydur ben aldığımdan beri castrol kullandım. Shell'den memnun kalmadım. Hayırlı olsun motorun rodaj süresince sakin kullan kazasız belasız sürüşler...

Ben depodan yenisi gelicek sanmistim acikcasi. Orda duruyordu motkr bunu verceklerini dusunmemistim. Bu deforme olan kisimlari degistirirler mi peki ? Degistiriceklerini soylediler ama..

Evet arkadaşlar apache'nin orjinal farından memnun değildim. Xenon taktırdım ve memnunum bunlara ek olarakta koruma demirine 2 adet ledli sis farı taktırdım.

Burda sarı gibi çıkmış ama beyaz yanıyor ve gerçekten xenon'a ihtiyacım kalmıyor.

Sisler ve xenonları açınca böyle bi görüntü çıkıyor.

Farklı açıdan...

Xenon ve sisler açıkken aydınlatma bu şekilde.

Burda xenon ve sisler açık.

Burda ise sadece sisler yanıyor.

Sadece xenon yanarken bu şekilde yanıyor.

Ben depodan yenisi gelicek sanmistim acikcasi. Orda duruyordu motkr bunu verceklerini dusunmemistim. Bu deforme olan kisimlari degistirirler mi peki ? Degistiriceklerini soylediler ama..
İzmirdesin galiba özgül motordan aldıysan motoru baya uğraştırılar bendede aynı olay vardı bugün git yarın gel dediler 2-3 ay oyaladılar en son merkezi arayıp durumu anlattım 1 haftada geldi parçalar.

İzmirdesin galiba özgül motordan aldıysan motoru baya uğraştırılar bendede aynı olay vardı bugün git yarın gel dediler 2-3 ay oyaladılar en son merkezi arayıp durumu anlattım 1 haftada geldi parçalar.

Özgül motordan aldım fakat referans aracılığı ile aldım. Çok yakın bi tanıdığımın çok samimi arkadaşı sahipleri. En kısa zamanda çözüceklerini düşünüyorum bakalım.. Gelişmeleri buraya aktarıcam.

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bende de 2012 model gri Apache var. Şu an 1000 km.de.

Hayırlı olsun.
Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

Herkese tesekkurler sagolun. Motorum cok hosuma gidiyor goruntusu falan harika :) su grenaj sikintilarini da bayi hallederse harika olucak , bu hafta halledilcegini soylediler. Sigorta icin 202 tl fiyat aldim sizler ne kadara yaptirdiniz acaba? Yas 20

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar