2014 değilki bu bu benim kasadan 2013
Her motor aynı değil çok titreyen apachelerde var rodajın düzgün yapmılmaması bakımsızlıkdan vs rahatsız etmeyecek kadar titreyenlerde var.arkadaşlar tiger egzoz videolarında apache var. ses güzel fakat ön ayaklıklar titriyor? Böyle bişey mi var? Motoru almayı düşünürken soğudum şuan
http://www.youtube.com/watch?v=st10DQXMKeU
Her motor aynı değil çok titreyen apachelerde var rodajın düzgün yapmılmaması bakımsızlıkdan vs rahatsız etmeyecek kadar titreyenlerde var.
Cevapladım ulaşmadımı?mesaj attım ben size, geri dönüş yaparsanız sevinirim..
Arkadaslar hafta sonu on disliyi 14 yaptirdim ve cok memnun kaldim devir araliklari uzadigi icin titresim farkedilir sekilde azaldi lakin demin vites bosta iken farkettim zincirden ses geliyor neden olabilir?
serhat o ses bir vakit gelecek sonra düzene girecek
zincirin alıştı 13 dişliye 14 takılınca bir afalladı tabi
ama korkulacak bişi değil o ses geçecek tabi biraz km yapman lazım
14 dişli takıp ta o sese takılmayan yok ben dahil :mrgreen:
Sağ ol selami abi motor 16000 km oldu ve orjinalliği bozmayı sevmeyen ben bugün geçte olsa anladım ki keşke dişliyi önceden değiştirseymişim ya devir aralıkları uzadı motor rahtladı ya resmen
![]()
Eğimde ve kalkışta hiç bir değişiklik olmadıaynen güzel oluyor.eğim yukarı çekişi azaldı mı peki ? benimkinde az biraz azaldıda
Arkadaşlar merhaba. TVS apache 2012 model 12bin km'de. MBugün başıma ani bir olay geldi. Motorda hiçbir sıkıntı yokken evden işe giderken gaz yemediğini farkettim. 1 ve 2. viteste sıkıntı yok; fakat 3 4 yaptım mı motor 6000 devire kadar fırlıyor, 6000 gibi devire gelince yavaş yavaş hızlanıor sanki biri tutuyor gibi. Ani kalkışlar sıkıntı yok. Sıkıntı ne olabilir.?
diaframda sorun olabilir mi ona baktınız mı sanırım diaframda yapıyordu öyle
Arkadaşlar merhaba. TVS apache 2012 model 12bin km'de. MBugün başıma ani bir olay geldi. Motorda hiçbir sıkıntı yokken evden işe giderken gaz yemediğini farkettim. 1 ve 2. viteste sıkıntı yok; fakat 3 4 yaptım mı motor 6000 devire kadar fırlıyor, 6000 gibi devire gelince yavaş yavaş hızlanıor sanki biri tutuyor gibi. Ani kalkışlar sıkıntı yok. Sıkıntı ne olabilir.?
beyler hyosung X5 in fiyatı 9700 tlymiş. nasıl sizce makına?