TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benimde ilk motorum ve ilk sürdüğüm debriyajlı motor diyebiliriz bende apache tam yeni başlayan için özellikle ilk zamanlar aşırı derecede tatmin eder gidiş görüntü olarak bende zamanında cbf ybr arasındaydım apache aklımın ucundan bile geçmedi ama her binişimde iyi ki diyorum.. şu yeni başlayacak arkadaşlarda titreşim olayına takılmasın ben forumlarda duyuyorum hep apache titriyo diye bi günde motora bindiğimde titriyomu bu demedim

arkadaşlar tiger egzoz videolarında apache var. ses güzel fakat ön ayaklıklar titriyor? Böyle bişey mi var? Motoru almayı düşünürken soğudum şuan

http://www.youtube.com/watch?v=st10DQXMKeU

arkadaşlar tiger egzoz videolarında apache var. ses güzel fakat ön ayaklıklar titriyor? Böyle bişey mi var? Motoru almayı düşünürken soğudum şuan

http://www.youtube.com/watch?v=st10DQXMKeU
Her motor aynı değil çok titreyen apachelerde var rodajın düzgün yapmılmaması bakımsızlıkdan vs rahatsız etmeyecek kadar titreyenlerde var.

Arkadaslar hafta sonu on disliyi 14 yaptirdim ve cok memnun kaldim devir araliklari uzadigi icin titresim farkedilir sekilde azaldi lakin demin vites bosta iken farkettim zincirden ses geliyor neden olabilir?

Arkadaslar hafta sonu on disliyi 14 yaptirdim ve cok memnun kaldim devir araliklari uzadigi icin titresim farkedilir sekilde azaldi lakin demin vites bosta iken farkettim zincirden ses geliyor neden olabilir?

serhat o ses bir vakit gelecek sonra düzene girecek
zincirin alıştı 13 dişliye 14 takılınca bir afalladı tabi
ama korkulacak bişi değil o ses geçecek tabi biraz km yapman lazım
14 dişli takıp ta o sese takılmayan yok ben dahil :mrgreen:

serhat o ses bir vakit gelecek sonra düzene girecek
zincirin alıştı 13 dişliye 14 takılınca bir afalladı tabi
ama korkulacak bişi değil o ses geçecek tabi biraz km yapman lazım
14 dişli takıp ta o sese takılmayan yok ben dahil :mrgreen:

:) Sağ ol selami abi motor 16000 km oldu ve orjinalliği bozmayı sevmeyen ben bugün geçte olsa anladım ki keşke dişliyi önceden değiştirseymişim ya devir aralıkları uzadı motor rahtladı ya resmen :)

:) Sağ ol selami abi motor 16000 km oldu ve orjinalliği bozmayı sevmeyen ben bugün geçte olsa anladım ki keşke dişliyi önceden değiştirseymişim ya devir aralıkları uzadı motor rahtladı ya resmen :)

aynen güzel oluyor.eğim yukarı çekişi azaldı mı peki ? benimkinde az biraz azaldıda

14 dişliyi ben taa ne zamandan beri kullanıyom çok memnunum arka dişliyi büyütüp küçültmek hızı etkilermi vites araları biraz daha uzasa güzel olur

photo.php

Sarı bir başka oluyor yaa :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------

birde foto atabilmeyi öğrensek... :D

Arkadaşlar merhaba. TVS apache 2012 model 12bin km'de. MBugün başıma ani bir olay geldi. Motorda hiçbir sıkıntı yokken evden işe giderken gaz yemediğini farkettim. 1 ve 2. viteste sıkıntı yok; fakat 3 4 yaptım mı motor 6000 devire kadar fırlıyor, 6000 gibi devire gelince yavaş yavaş hızlanıor sanki biri tutuyor gibi. Ani kalkışlar sıkıntı yok. Sıkıntı ne olabilir.?

Arkadaşlar merhaba. TVS apache 2012 model 12bin km'de. MBugün başıma ani bir olay geldi. Motorda hiçbir sıkıntı yokken evden işe giderken gaz yemediğini farkettim. 1 ve 2. viteste sıkıntı yok; fakat 3 4 yaptım mı motor 6000 devire kadar fırlıyor, 6000 gibi devire gelince yavaş yavaş hızlanıor sanki biri tutuyor gibi. Ani kalkışlar sıkıntı yok. Sıkıntı ne olabilir.?

diaframda sorun olabilir mi ona baktınız mı sanırım diaframda yapıyordu öyle

bujiyi değiştirmediysen bujiden olabilir. Benzinde pislik olabilir, karbüratörün altındaki tahliyeden aç biraz aksın. Hava filtreside etkiler ama okadar etkilemez.
Birde diyafram yırtılmış olabilir, kolay gelsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar