TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

elimde çok güzel asfaltı yeni atılmış bol virajlı neredeyse hiç araba geçmeyen heryerin ağaçlarla kaplı yeşilliklerle dolu bir kısmı köy yollarındanda oluşan bi rota var.

ama söylemem:flower:

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Ramazan sen yat yavru evde motoru sil bi gelemedin geziye neresi olursa gelirim canta full artı full sarı cizmelerde tamam istikamet verin yeter artik cbf almıs kankam hondacı oldu sonunda dogru yolu buldu cagrı kamera yı getiriyorum

elimde çok güzel asfaltı yeni atılmış bol virajlı neredeyse hiç araba geçmeyen heryerin ağaçlarla kaplı yeşilliklerle dolu bir kısmı köy yollarındanda oluşan bi rota var.

ama söylemem:flower:
nihat sizi alır rize ardeşan a felan götürür......

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

Ramazan sen yat yavru evde motoru sil bi gelemedin geziye neresi olursa gelirim canta full artı full sarı cizmelerde tamam istikamet verin yeter artik cbf almıs kankam hondacı oldu sonunda dogru yolu buldu

kanka gelmesine gelirimde sonrası beni düşünüdürüyor..conta yakmış murat 131 gibi pistonun biri iptal yağa su karışıyor bi istop edersem bir daha çalışmam.....:cherry:

Benim sarı şalvarım var sıkıntım yok :) Ben gider yatmaya abi. Siz kararlaştırın sabah girer bakarım foruma. Neresiyse kararlaştırılan yer oraya geliriz.

Can mangal mazemeleri sabri ile benim biliyosun orda kaldi
Kim getiriyor mazemeleri izgarayi komuru felan

Kendisinde olan arkadaslar getirsinler

Birde herkes kendi yiyecegi
Eti
Tavugu
Kofyeyi
Sucugu
V.sv.s
Kolayi
Meyve suyunu
Suyunu
Ekmegini
Pocasini
Simidini
V.s v.s v.s

Ulan coluk cocugun maskarasi olduk
Avrupa yakasi saat 10 da gecenki bulusma noktasinda bostanci kop altinda gec kalan olmasin

Serhat daha erken ciksaniz daha iyi olur
Yoksa sileye gitmemiz 12-1 i bulur

Nihat sen nerden katilacan bize ona gore ayarliyalim

Avrupa yakasi 10 da biliyorum saatte degisiklik olursa mesaj atin sevabina Selami abi biz cekeriz birbirimizi cift silindir cbf oluruz hehe :)

Size cbf leri erol abi ceker nede olsa abisi yanii dimi erol abiii yap bi guzellik bunlara yoksa cok gec kalirizz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar