benide aranıza alırmısınız?![]()
sen zaten hep aramızdasın olum da kendin takılmıyon cc miz yetmiyor :cherry:
benide aranıza alırmısınız?![]()
Kardes senden fazla para almislar buyuk ihtimal yagdan gecirmislerdir
Birde 2500 km deki motorun buji degismez hangi akilli servis o para tuzagi
Bu arada orman kebabi
Herzaman katilabilirsin ne demek
Biz öyle cc ye göre adam kayiran birileri degiliz
Burda cc lerin önemi yoktur bizim icin
Önemli olan dostluklardir
Ccler gelip gecici dostluk bakiidir....
selam arkadaşlar motorumda bi sorun var size danışmak istedim motor tam güçte kesıklık yapıyo örnek: 4. viteste bayırı cıkıyorum mesela motordan sesi dııııııııı dııııııı dııııııı dıııııııı gibi (motor sesi bıraz acayip oldu ama idare edin) bunun nedeni ne olabilir daha önce başına böyle bişiy gelen varmı motor 13000 km de. şimdiden teşekürler...
diyaframı patlak motor yokuş yukarı 4le çıkmaz düzde 3le zar zor gidiyotabi patlağa görede değişir. bence bujiye elektriğe bak.
arkadaşlar yarın için şöyle bir plan yaptık malova kemeri ki 600 yıllık bir yapdır mimar sinan yapmış onu gezicez üstünde içinde foto çekecez ordan belgırattaki ayvaz bendine bakıcaz eski yapı ve tam fotoluk bi yer zorlu bisiklet parkurundan kilyos demirci köy gene fotoluk manzara yerler var gelmek isteyen olursa buluşma ayarlayalım
---------- Post added at 20:31 ---------- Previous post was at 20:28 ----------
buluşmayı gene aynı yerde hasdalda aynı saatte yapabiliriz.
Sarı renk apache rtr sippariş ettik 2012 kasa takılacak aksesuarlar nelerdir
koruma demiri üstündemi geliyor yoksa ayrıyeten alcakmıyız
Beni yazın Sertaç listeye
vayy Serhat süperrr)
3 kişi kuroscu team
Yarın Pazar günü feshane önünde saat 10:00 da hazır toplanmış bir vaziyette olacağız. İlgisini çekenlere duyurulur.
Pahalı mı? Siz hiç yamaha servisine gitmemişsiniz galiba? Yağ değişimi 70 lira. Yağ 25 işçilik 35 vergi ıvır zıvır 70. Yağ hava filitresi buji değişimi 150-170 arası değişiyor. Bu arada ben daha hiç bir yerde castrol yağı 15 liraya bulamadım.
Yok benim gözlerim parlamış beeenmedim benVay adam güzel çekmiş ya resmi eline sağlık![]()