TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bugün inanılmaz bir gezimiz oldu herzamanki gibi tabiki :) katılan herkese sonsuz teşekkürler ;)

sabah kuroscu Bayram abi ile olan gezimizi zaten anlatmaya gerek yok asfalt ve düz yol hariç heryerden geçip gezdik. atlama sıçrama hoplama ne ararsanız :p

Fotolar facebook kanalımda yayımlanacaktır kısayol linki atabilirim ancak...

gezi güzel oldu anlatılmaz yaşanır denilecek türden bu önümüzdeki hafta ayazagada motocross yarışları var gelmek isteyen olursa hep birlikte gider seyrederiz .kimler geliyor.

gezi güzel oldu anlatılmaz yaşanır denilecek türden bu önümüzdeki hafta ayazagada motocross yarışları var gelmek isteyen olursa hep birlikte gider seyrederiz .kimler geliyor.

O günkü hava durumu şuan belirsiz ama büyük ihtimal sadece yağmursuz olur diyebilirim yoksa soğuk ve rüzgarlı olacağı kesin gibi :) bu durumda ben "varımmmm" diyorum tabi ki :)

Bence şimdiden bir plan yapmak gerekir çünkü o gün olacak olan gerçekten güzel bir kros yarışı olacak bugünde o yarışacakları görüp tanışmam benim için yeterliydi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------

O günkü hava durumu şuan belirsiz ama büyük ihtimal sadece yağmursuz olur diyebilirim yoksa soğuk ve rüzgarlı olacağı kesin gibi :) bu durumda ben "varımmmm" diyorum tabi ki :)

Bence şimdiden bir plan yapmak gerekir çünkü o gün olacak olan gerçekten güzel bir kros yarışı olacak bugünde o yarışacakları görüp tanışmam benim için yeterliydi :)

İki haftadır eksantrik değişçek garantiden parça gelmiyor hep bu hafta sonuna kadar gelir bunedir yav

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
ULENben yokum diye onune gelen teker yapmis kiskandim yahuu bende geleydim ama karsida iste

Serkan beye mesaj attım. İlginiz için teşşekkürler umarım sorun çıkmaz yoksa satıcam bunu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar