TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gerçekten fiyatı çok uygunmuş. hadi sana bir iyilik yapayım diye yollarsanız valla direk alırım :D montajı zor mudur peki? gerçi şimdi burda benim bayide de 35 liraya satılıyor çakarlar. dışardan motor için ürün aldığımda biraz kızıyorlar sanırım yanlış yapmı olur muyum ki :)

NİCKİME BAKMAYIN :) ARTIK BENDE BİR APACHE TVS SAHİBİYİM ARKADAŞLAR FOTOĞRAFLARINI ATMADIM AMA EN KISA ZAMANDA ATICAM 200 KM OLDU 3 GÜNDÜR BİNİYORUM RODAJ SONRASI BÜTÜN BİLGİLERİ SİZİ AKTARACAĞIM.... İSTANBULDAKİ BULUŞMALAR ADANA TARAFINDADA YAPILSA KEŞKEEEE...

sbr

NİCKİME BAKMAYIN :) ARTIK BENDE BİR APACHE TVS SAHİBİYİM ARKADAŞLAR FOTOĞRAFLARINI ATMADIM AMA EN KISA ZAMANDA ATICAM 200 KM OLDU 3 GÜNDÜR BİNİYORUM RODAJ SONRASI BÜTÜN BİLGİLERİ SİZİ AKTARACAĞIM.... İSTANBULDAKİ BULUŞMALAR ADANA TARAFINDADA YAPILSA KEŞKEEEE...

o nicki acil değiştir:p

Bir daha fotoğraf ve video çekim işini ben yapmam arkadaş :) Fotoğraf ve videolarda bir ben çıkmıyorum olmaz öyle. Gidin hero felan alın yani. Yoksa kameraman parası alırım bak :) :)

artık motorunun canına tak etmiş.. benimde o kadar üstüme gelseler bırak yağ arttırmayı üstüne buji,hava filtresi,egzoz falanda arttırırım:p

Gece yatarım sabah kalktığımda cbf çift egzozlu olmuş olur. Az daha kasarsa belkide akrep yoshi bile çıkarabilir. Hahaha :) :)

Innazumaya donusse hicte fena olmaz transformers gibi :))

inazumaya dönüşülmez

inazuma doğulur :queen::queen::queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------

evet beyler apachede titreşim var diyenlere gelsin bakın bardak testi :queen:

40 gundur Rusya daydim yeni dondum. Okuyacak cok sayfam olmus:) umarim aramiza yeni katilanlar da olmustur. Herkese selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar