hocam bu çakarlar normalde ne kadar ki? cidden uygunsa bu aldığınız fiyat nerden bulabiliriz sizin aldığınızı veya bursaya yollayabiliyor musunuz?
Güzel geziydi emeği geçene teşekkürler içinde kros yapmak isteyen arkadaşlar varmış haberimiz yok:queen: ben içimde yok hala titriyorum arkadaş:queen::queen:
Titrememi o da neki![]()
NİCKİME BAKMAYINARTIK BENDE BİR APACHE TVS SAHİBİYİM ARKADAŞLAR FOTOĞRAFLARINI ATMADIM AMA EN KISA ZAMANDA ATICAM 200 KM OLDU 3 GÜNDÜR BİNİYORUM RODAJ SONRASI BÜTÜN BİLGİLERİ SİZİ AKTARACAĞIM.... İSTANBULDAKİ BULUŞMALAR ADANA TARAFINDADA YAPILSA KEŞKEEEE...
tabiki koyun videoyu bakalimselo acilen apache titreşim testi videosunu yüklemen lazım![]()
tabiki koyun videoyu bakalim) Veysel abi yanniz birakma beni destek cik ezicekler yoksa beni yine
)
Engin sana malzeme çıktı elimde yağ yakan apache videosu var akşama ekleyecem![]()
Benim apachenin videosunu çekiyodunuz egsozun kimdeydi video![]()
Bekliyorum sabirsizlikla benim yagda nedense eksilmiyo artiyo)
artık motorunun canına tak etmiş.. benimde o kadar üstüme gelseler bırak yağ arttırmayı üstüne buji,hava filtresi,egzoz falanda arttırırım![]()
Innazumaya donusse hicte fena olmaz transformers gibiGece yatarım sabah kalktığımda cbf çift egzozlu olmuş olur. Az daha kasarsa belkide akrep yoshi bile çıkarabilir. Hahaha![]()
![]()
Innazumaya donusse hicte fena olmaz transformers gibi)
Bardaga su koy denilince cok koymusum heralde ondan dusmuyoinazumaya dönüşülmez
inazuma doğulur :queen::queen::queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------
evet beyler apachede titreşim var diyenlere gelsin bakın bardak testi :queen:
http://www.youtube.com/watch?v=a0cM59dMQtM&feature=youtu.be