TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

michelinin hangi ebatlarını taktınız peki 90 90 18 mi?? hem michelin tubeless bi lastik bizimkilerde sıkıntı olmuyor mu?? öne ne aldınız peki hangi ebatlarda michelin 17 inc var mı?

90 90 18 başka secenek yok zaten michelin pilot street yeni cıkan serisi bu
tubeless bi sıkıntı yaratmadı 1 seneye yakın oldu ön lastik metzeler hala

Benimde bir lastik almam lazım. :) michelin alıcam ama.

@sertaçr8888 tabi ya bizi çağıran yok. Bizim motorumuza gel led takalım, xenon bağlayalım diyen de yok. Hele garajına çağıran hiç yok :) :)

hep Serhatın suçu gelirim yaparız dedi bende tabiki buyur dedim :p garajda yer kalırsa senida çağırırız dicem bu sefer başkası dicek bana yokmu diye nolcak böle :D garajın üstüne tabela asarım Sertac Motocycle Company :D:D:D:D:

Can bu forumda lastik ve xenon sevdası bitmez kardeşim.:) Bende kışı belkiyorum havalar iyice soğuyunca can sıkıntısına sertaçların garajda ledler sis farları çakarlar vs gibi uygulamalar yapacaz.:)

bu sevda bitmezzz :)

Bu ne bea herkes düşmüş bir xenon sevdasına. Tamam bende alıyorum. Varmı arttıran :)

bi özel apache miz olsun istedik yok illa heerkes xenonlar ledler takacak illa :p

sağol kardeşim ben değiştirmiştim zaten

o ışığı kendiniz söndürüyorsunuz. nasıl söndürlüldüğü internette kolayca anlatılmış. Sayaç ODO da duracak o işlemleri yaparken.

nedense içime hiç sinmiyor tubeless takmak metzeller alacağım sanırım motolastik comda 100 90 18 ebatlarda buldum ama hem ön lastik diye geçiyor hemde fiyati +200tl

çok önceki sayfalarda sarı bi tvs görmüştüm metzeller vardı rica etsem bilgilendirme yapabilir mi

hep Serhatın suçu gelirim yaparız dedi bende tabiki buyur dedim :p garajda yer kalırsa senida çağırırız dicem bu sefer başkası dicek bana yokmu diye nolcak böle :D garajın üstüne tabela asarım Sertac Motocycle Company :D:D:D:D:

Tabi ya tabi. Duyduğuma göre evinizin manzarası da çok güzelmiş.
Neyse ya susuyorum ben :)

Tabi ya tabi. Duyduğuma göre evinizin manzarası da çok güzelmiş.
Neyse ya susuyorum ben :)

sus nazar değdircen manzarama şimdi gelip gökdelen dikicekler önüme :D

ilk bahar bi gelsin terasda bi mangal keyfi yaparız hepbirlikte. şile ekibi ;)

:) Evin altı garaj üstü boğaz ve haliç manzaralı imiş :)

garaj ama çokda büyük birşey değil tabi. zamanında bi dragstar ve reno scenic aynı anda sığardı. ama şimdi bi vespa ve benim motor tam sığıyo. vespa gittiğin v strom ile paylaşıcaklar garajı bakalım durumum ne olcak:D bu gidişle garaj önüne atılcak benim motor :D depo gibi kullanıyoruz mübarek garajı.. :/

Son düzenleme:
Bugün tekirdağ'dan istanbula geldim toplam 118 km bir kere benzin almak için durdum sonrasında devam. Apache rahatsız diyorlar bence çok rahat cbfyle aynı yolu geldim iki kere durduk çay içtik falan gene 2 gün boyunca ağırdı. Motor bu arada açıldı galiba gelirken bişeyler oldu 9 bin 10 bin devir yaptım biraz öyle gittim ondan sonra motor yukarı eğimli yolda başladı 110 görmeye daha önceden görmüyodu...

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Yagmurda islandin yanii bende az once döndüm kirklarelinden bulgaristan 30 km yazıyodu hic yorulmadım 140 dan asaa dusmedim iki defa durdum ama europa ile :))

Bugün tekirdağ'dan istanbula geldim toplam 118 km bir kere benzin almak için durdum sonrasında devam. Apache rahatsız diyorlar bence çok rahat cbfyle aynı yolu geldim iki kere durduk çay içtik falan gene 2 gün boyunca ağırdı. Motor bu arada açıldı galiba gelirken bişeyler oldu 9 bin 10 bin devir yaptım biraz öyle gittim ondan sonra motor yukarı eğimli yolda başladı 110 görmeye daha önceden görmüyodu...

Kaan apache nın bu havalar en sevdiği havalar biraz zorlasaydın makineyi iyi olurdu.Bu arada yağmura yakalanmam cidden büyük şans

zorla biraz benimki 133 görmeye başladı soğuklar olunca:)

Kaan apache nın bu havalar en sevdiği havalar biraz zorlasaydın makineyi iyi olurdu.Bu arada yağmura yakalanmam cidden büyük şans

Hocam tekirdağda yağmur kesip güneş açınca kaçırmıyım dedim cuma günü yağmurlu olur dedim bastım geldim. Doğruda oldu yolda giderken yollar kuruydu ama rüzgar felaketti bi ara bariyerlere giriyodum sola yatık gittim hep... Benim eksantrik bozuk olduğu için asılmıyom fazla sıkıştırma dediler serviste ama genede açıldı biraz gibime geldi bugünde deniycem.

Hocam tekirdağda yağmur kesip güneş açınca kaçırmıyım dedim cuma günü yağmurlu olur dedim bastım geldim. Doğruda oldu yolda giderken yollar kuruydu ama rüzgar felaketti bi ara bariyerlere giriyodum sola yatık gittim hep... Benim eksantrik bozuk olduğu için asılmıyom fazla sıkıştırma dediler serviste ama genede açıldı biraz gibime geldi bugünde deniycem.

Kaan bir 100 km daha gel de görüşelim :) bende edirne'deyim

Son düzenleme:
Bende Apache kullanıcısıyım şuan 14 binde,son hızı denemedim ama 120 gördüm :) Aslında bassam daha hızlanırdı ama yol kısaydı,onun dışında düşük viteste gaza bastığında titreme var ama oda normal yani motor güçlü ve gücünü hissettiriyor.. bende arka balata değişeceğim yarın kısmetse bitmiş iyice :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar