tvs apache 150 de titreşim rahatsız edici seviyedemi ?
Benimde bir lastik almam lazım.michelin alıcam ama.
@sertaçr8888 tabi ya bizi çağıran yok. Bizim motorumuza gel led takalım, xenon bağlayalım diyen de yok. Hele garajına çağıran hiç yok![]()
![]()
Can bu forumda lastik ve xenon sevdası bitmez kardeşim.Bende kışı belkiyorum havalar iyice soğuyunca can sıkıntısına sertaçların garajda ledler sis farları çakarlar vs gibi uygulamalar yapacaz.
![]()
Bu ne bea herkes düşmüş bir xenon sevdasına. Tamam bende alıyorum. Varmı arttıran![]()
sağol kardeşim ben değiştirmiştim zaten
hep Serhatın suçu gelirim yaparız dedi bende tabiki buyur dedimgarajda yer kalırsa senida çağırırız dicem bu sefer başkası dicek bana yokmu diye nolcak böle
garajın üstüne tabela asarım Sertac Motocycle Company
:
Tabi ya tabi. Duyduğuma göre evinizin manzarası da çok güzelmiş.
Neyse ya susuyorum ben![]()
Tabi ya tabi. Duyduğuma göre evinizin manzarası da çok güzelmiş.
Neyse ya susuyorum ben![]()
Evin altı garaj üstü boğaz ve haliç manzaralı imiş
![]()
Evin altı garaj üstü boğaz ve haliç manzaralı imiş
![]()
Yagmurda islandin yanii bende az once döndüm kirklarelinden bulgaristan 30 km yazıyodu hic yorulmadım 140 dan asaa dusmedim iki defa durdum ama europa ile)
Bugün tekirdağ'dan istanbula geldim toplam 118 km bir kere benzin almak için durdum sonrasında devam. Apache rahatsız diyorlar bence çok rahat cbfyle aynı yolu geldim iki kere durduk çay içtik falan gene 2 gün boyunca ağırdı. Motor bu arada açıldı galiba gelirken bişeyler oldu 9 bin 10 bin devir yaptım biraz öyle gittim ondan sonra motor yukarı eğimli yolda başladı 110 görmeye daha önceden görmüyodu...
Bugün tekirdağ'dan istanbula geldim toplam 118 km bir kere benzin almak için durdum sonrasında devam. Apache rahatsız diyorlar bence çok rahat cbfyle aynı yolu geldim iki kere durduk çay içtik falan gene 2 gün boyunca ağırdı. Motor bu arada açıldı galiba gelirken bişeyler oldu 9 bin 10 bin devir yaptım biraz öyle gittim ondan sonra motor yukarı eğimli yolda başladı 110 görmeye daha önceden görmüyodu...
Kaan apache nın bu havalar en sevdiği havalar biraz zorlasaydın makineyi iyi olurdu.Bu arada yağmura yakalanmam cidden büyük şans
Hocam tekirdağda yağmur kesip güneş açınca kaçırmıyım dedim cuma günü yağmurlu olur dedim bastım geldim. Doğruda oldu yolda giderken yollar kuruydu ama rüzgar felaketti bi ara bariyerlere giriyodum sola yatık gittim hep... Benim eksantrik bozuk olduğu için asılmıyom fazla sıkıştırma dediler serviste ama genede açıldı biraz gibime geldi bugünde deniycem.
Kaan bir 100 km daha gel de görüşelimbende edirne'deyim
Ordan yeni geldim edirneye gitmedim hiç![]()