koca bir bayramı motorsuz geçireceğimi asla sanmam. varsa bayramda müsait olabilen her türlü uzun yola ben varım 
koca bir bayramı motorsuz geçireceğimi asla sanmam. varsa bayramda müsait olabilen her türlü uzun yola ben varım![]()
Beyler benim İstanbul'dan izmir e gitme gibi bir planım var aslında.
Hazır bu kadar tatil varken.
Ya da Çanakkale tarafı da olabilir. Ama şöyle uzun yol yapmak yanında da yeni yerler görmek.
Katılmak isteyen olur mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
Ben varım. Hatta bu hafta sonu yola çıkılabilir.
Sertaç Kerman
Can Bingül
Çağrı Akalay
Serhat Sağlam
Selami Akca
Kaan Güngör
Sabri Gür
Erol Kadaifçi
Veysel Yılmaz
Lokman Doğan
Engin Aydın
Özkan Temizkan
Arkadaşlar unuttuğum bir isim var mı, geçen pazar aramızda olan? Videoya isimleri koyuyorum da, aman birini unutmayayim...
Sertaç Kerman
Can Bingül
Çağrı Akalay
Serhat Sağlam
Selami Akca
Kaan Güngör
Sabri Gür
Erol Kadaifçi
Veysel Yılmaz
Lokman Doğan
Engin Aydın
Özkan Temizkan
Arkadaşlar unuttuğum bir isim var mı, geçen pazar aramızda olan? Videoya isimleri koyuyorum da, aman birini unutmayayim...
Uzun yola gelebilirim her türlü![]()
izmire çanakkale üzerinden gelecek olan arkadaşlar yol güzergahı üzerinde bana ugrayabilir mola verebilir =)
çay çorba köfte gibi şeyler ısmarlanır duyrulur =)
Beyler benim İstanbul'dan izmir e gitme gibi bir planım var aslında.
Hazır bu kadar tatil varken.
Ya da Çanakkale tarafı da olabilir. Ama şöyle uzun yol yapmak yanında da yeni yerler görmek.
Katılmak isteyen olur mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
Ben varım. Hatta bu hafta sonu yola çıkılabilir.
Ledli sinyallerimide taktım yeşil yeşil yanıyofakat fazlamı güç çekiyo motor çalışmazken iki kere yanıp duruyo bide göstergede yanıp sönen sinyal şimdi sadece yanıyor hiç sönmüyor.
[url]http://j1310.hizliresim.com/1g/9/tf41q.jpg[/url]
[url]http://r1310.hizliresim.com/1g/9/tf45k.jpg[/url]
onun olayı. orjinal sinyallerin ampulu söküp geri baglıcan. orjinal sinyalden gleen kabloyu kesmeden yarık aç. bu led sinyallerin kablosunu onlara bagla. orjinal ampulude ön kafada bir yere göm gözükmesin.
benim xenonu takarken çok bilmiş usta sökmüş onları aküden çok elektrik çeker diye. şimdi benim sinyallerde düşük hızda yavaş yanıyo. fakat 100 ile giderken daha hızlı yanıp sönüyor. biraz saçma bir durum ama şuan ugrasmak istemiyorum daha elektrik aksamıyla. yoksa xenonu yine sorun yaratır![]()
Gaziosmanpaşadayim haftasonu beraberdik şilede cbf le gelmistim![]()
Aynen önce bir toplanıp konuşalım. Sen karşı taraftan gelen grupta mıydın?
Aslında şu an avrupa yakasına geçtim müsaitseniz mecidiyeköy de toplanalım?
Ya da cumartesi de olabilir.
Gaziosmanpaşadayim haftasonu beraberdik şilede cbf le gelmistim![]()