TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

koca bir bayramı motorsuz geçireceğimi asla sanmam. varsa bayramda müsait olabilen her türlü uzun yola ben varım :)

Beyler benim İstanbul'dan izmir e gitme gibi bir planım var aslında.

Hazır bu kadar tatil varken.

Ya da Çanakkale tarafı da olabilir. Ama şöyle uzun yol yapmak yanında da yeni yerler görmek.

Katılmak isteyen olur mu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------

koca bir bayramı motorsuz geçireceğimi asla sanmam. varsa bayramda müsait olabilen her türlü uzun yola ben varım :)

Ben varım. Hatta bu hafta sonu yola çıkılabilir.

Ya da Çanakkale tarafı da olabilir. Ama şöyle uzun yol yapmak yanında da yeni yerler görmek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------

Durun az karıştırmayın ortalığı. Benimde kafamda şeytanlar dönüyor ama az sabredin.

izmire çanakkale üzerinden gelecek olan arkadaşlar yol güzergahı üzerinde bana ugrayabilir mola verebilir =)
çay çorba köfte gibi şeyler ısmarlanır duyrulur =)

Sertaç Kerman
Can Bingül
Çağrı Akalay
Serhat Sağlam
Selami Akca
Kaan Güngör
Sabri Gür
Erol Kadaifçi
Veysel Yılmaz
Lokman Doğan
Engin Aydın
Özkan Temizkan

Arkadaşlar unuttuğum bir isim var mı, geçen pazar aramızda olan? Videoya isimleri koyuyorum da, aman birini unutmayayim...

sbr

Sertaç Kerman
Can Bingül
Çağrı Akalay
Serhat Sağlam
Selami Akca
Kaan Güngör
Sabri Gür
Erol Kadaifçi
Veysel Yılmaz
Lokman Doğan
Engin Aydın
Özkan Temizkan

Arkadaşlar unuttuğum bir isim var mı, geçen pazar aramızda olan? Videoya isimleri koyuyorum da, aman birini unutmayayim...

nefis şeyler geliyor galiba:cherry:

Dostlar canlar kardeşler bayram sonrası olursa bende iştirak ederim, buradan takip edicem, selamlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------

Sertaç Kerman
Can Bingül
Çağrı Akalay
Serhat Sağlam
Selami Akca
Kaan Güngör
Sabri Gür
Erol Kadaifçi
Veysel Yılmaz
Lokman Doğan
Engin Aydın
Özkan Temizkan

bende varım siyah inazuma :):) vidyoda varsam tabii ama varım galiba

Uzun yola gelebilirim her türlü:)

nerdesin istanbulda mı ? önce bi tanısmak lazım derim sonra uzun yola çıkılır :D

izmire çanakkale üzerinden gelecek olan arkadaşlar yol güzergahı üzerinde bana ugrayabilir mola verebilir =)
çay çorba köfte gibi şeyler ısmarlanır duyrulur =)

bak şimdi bu dahada cezbedici oldu : belki yoldan aramıza katılır bizimle gelirsin yada gezdirirsin. ama önce bir plan yapalım bakalım. belki hiç olmayadabilir kesin konusmayalım şimdiden. :)

Üstad bir ara görüşelim ozaman plan yapmadan tanışmış ve plan yapmış oluruz.

Ledli sinyallerimide taktım yeşil yeşil yanıyo :) fakat fazlamı güç çekiyo motor çalışmazken iki kere yanıp duruyo bide göstergede yanıp sönen sinyal şimdi sadece yanıyor hiç sönmüyor.

Ledli sinyallerimide taktım yeşil yeşil yanıyo :) fakat fazlamı güç çekiyo motor çalışmazken iki kere yanıp duruyo bide göstergede yanıp sönen sinyal şimdi sadece yanıyor hiç sönmüyor.

[url]http://j1310.hizliresim.com/1g/9/tf41q.jpg[/url]

[url]http://r1310.hizliresim.com/1g/9/tf45k.jpg[/url]

onun olayı. orjinal sinyallerin ampulu söküp geri baglıcan. orjinal sinyalden gleen kabloyu kesmeden yarık aç. bu led sinyallerin kablosunu onlara bagla. orjinal ampulude ön kafada bir yere göm gözükmesin.

benim xenonu takarken çok bilmiş usta sökmüş onları aküden çok elektrik çeker diye. şimdi benim sinyallerde düşük hızda yavaş yanıyo. fakat 100 ile giderken daha hızlı yanıp sönüyor. biraz saçma bir durum ama şuan ugrasmak istemiyorum daha elektrik aksamıyla. yoksa xenonu yine sorun yaratır :)

onun olayı. orjinal sinyallerin ampulu söküp geri baglıcan. orjinal sinyalden gleen kabloyu kesmeden yarık aç. bu led sinyallerin kablosunu onlara bagla. orjinal ampulude ön kafada bir yere göm gözükmesin.

benim xenonu takarken çok bilmiş usta sökmüş onları aküden çok elektrik çeker diye. şimdi benim sinyallerde düşük hızda yavaş yanıyo. fakat 100 ile giderken daha hızlı yanıp sönüyor. biraz saçma bir durum ama şuan ugrasmak istemiyorum daha elektrik aksamıyla. yoksa xenonu yine sorun yaratır :)

Ben direk kestim ya sorun olurmu ?

Aynen önce bir toplanıp konuşalım. Sen karşı taraftan gelen grupta mıydın?

Aslında şu an avrupa yakasına geçtim müsaitseniz mecidiyeköy de toplanalım?

Ya da cumartesi de olabilir.

Son düzenleme:
Aynen önce bir toplanıp konuşalım. Sen karşı taraftan gelen grupta mıydın?

Aslında şu an avrupa yakasına geçtim müsaitseniz mecidiyeköy de toplanalım?

Ya da cumartesi de olabilir.

ben avrupa yakasındayım. işyeri mecidiyeköyde benim akşam belki yada temiz olsun cumartesi görüşelim toplanalım bakalım. mecidiyeköyün neresindesin sen ?

Evet abi ta kendisiyim :) kaan bosver bursayi bak canakkaleye gidiyoruz galiba hep hayalini etmisimdir :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

Izgaranin altindan bakan bendim yanmasin diye hatta erol abi altini cevir diyodu ama yemedim tabi :)

Fotolar yan çıkmış yav telefondan attım :) neyse akşama belli olur nasıl durduğu can abinin çakarları almasını bekliyorum onlarıda bağlıycam bakalım led park nerden bulabilirim kullanan varmı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar