TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

1 selami
2 sabri
3 eröl
4 sertac
5 kaan
6 ugur
7.?

Sezonun Son apache buluşmasına ben de varım beyler.

Bu arada cumartesi hava iyi görünüyor ama pazar belli değil

Hava yağmurlu olursa başka mekan ayarlayalım olmazmı kapalı bi mekanda takılalım plan altüst olmasın ?

Vayyy ugurum sen mi geldin hos geldin
Ben seni unutmustum valla cok tandir pek uyramiyorsun.

hoş bulduk selami, arada sırada giriyorum foruma ama iş güç zaman bulursam

sezon sonu buluşmasını görünce katılırım ben buna dedim valla :)

beyler bu arada kesin yapalım şu etkinliği havalar ısınır mı ısınmaz mı belli değil

1 selami
2 sabri
3 eröl
4 sertac
5 kaan
6 ugur
7 tan
8?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------

7 numarayada beni kaydedin, gelmek isterim

Aynen dostum iyi bir secim yaptin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------

1 selami
2 sabri
3 eröl
4 sertac
5 kaan
6 ugur
7 tan
8 turkishpower
9?

Denemiş oldum ya genede sökerim olmadı başka sticker alıp yapılır

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------

Cama gelen kenarlar cok acik kalmis tam sifirindan cekemiyormusun

Bu arada can özkan la beraber gelin onada soyle gelsin

Aksilik olmassa geliriz forumdan bi abi daha var oda gelcekti benimle eğer gelemesse can'la beraber geliriz

Cama gelen kenarlar cok acik kalmis tam sifirindan cekemiyormusun

Bu arada can özkan la beraber gelin onada soyle gelsin

Abi özkan'ın ehliyet için olan belgeler daha yeni geldi. Karakola gidip işlemleri halledicek daha randevu bile alamadı. Onunda sıkıntısı ehliyet. Ama bir daha ki buluşmaya yakanızdayız :)

Abi özkan'ın ehliyet için olan belgeler daha yeni geldi. Karakola gidip işlemleri halledicek daha randevu bile alamadı. Onunda sıkıntısı ehliyet. Ama bir daha ki buluşmaya yakanızdayız :)

bu arada eğer sınavı geçtiysen ve belgeleri karakola teslim ettiysen eğer zaten ehliyetin sistemde var görünüyor sadece basılması için bekliyorsun

bu arada eğer sınavı geçtiysen ve belgeleri karakola teslim ettiysen eğer zaten ehliyetin sistemde var görünüyor sadece basılması için bekliyorsun

Direksiyon sınavında sıkıntı var benim daha girmedim bu h.sonu giricem yine ertelemez iseler. Arkadaş girdi geçti belgeleri aldı. Ancak daha karakola gidip çıkartmadı ehliyeti.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------

Uğur abi eğer dediğin gibi evraklar yanımızda olursa çevirirlerse evrakları gösterdiğimizde problem olmicaksa h.sonu bizde geliyoruz.

Direksiyon sınavında sıkıntı var benim daha girmedim bu h.sonu giricem yine ertelemez iseler. Arkadaş girdi geçti belgeleri aldı. Ancak daha karakola gidip çıkartmadı ehliyeti.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------

Uğur abi eğer dediğin gibi evraklar yanımızda olursa çevirirlerse evrakları gösterdiğimizde problem olmicaksa h.sonu bizde geliyoruz.

La olum avrupa yakasini alt ust ediyorsunuz korkmuyorsunuz da bu tarafa gecincemi polisten korkuyonuz
Gurup halinde gidersek cevirceni sanmiyorum cevirsede arada kaynarsiniz

Olmadi kaan tek gelirse artci olarak gel onunla

Cümleten selamunaleyküm abilerim.
Dün gece gerçekten eğlendiğimiz bi buluşma yaptık sertaç abi kaan can ve ben :)
Abi mutlaka gelmek istiyoruz can'la birlikte bu buluşmaya,siz düzenlersinizde biz hayır diyebilirmiyiz hiç :)
Tek sıkıntı dosyalarımı sürücü kursundan aldım,şuan evde duruyo.Bu dosyaları yanımda getirsem çevirme olursa bunları göstersem sorun çıkartırlarmı merak ediyorum.

La olum avrupa yakasini alt ust ediyorsunuz korkmuyorsunuz da bu tarafa gecincemi polisten korkuyonuz
Gurup halinde gidersek cevirceni sanmiyorum cevirsede arada kaynarsiniz

Olmadi kaan tek gelirse artci olarak gel onunla

Abi A.yakasında alt üst ettiğimiz bir yer yok valla. İnan bir halicin oraya iniyoruz o kadar. G*t korkusu çok fena birşey. Birde ucunda 0 sıfırlı rakamlarla polis abiler çek yazınca daha da bir fena oluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

Abi mutlaka gelmek istiyoruz can'la birlikte bu buluşmaya,siz düzenlersinizde biz hayır diyebilirmiyiz hiç :)
Tek sıkıntı dosyalarımı sürücü kursundan aldım,şuan evde duruyo.Bu dosyaları yanımda getirsem çevirme olursa bunları göstersem sorun çıkartırlarmı merak ediyorum.

Aynen abi şu konuya bir açıklık getirsek çok güzel olur? Kesin bir bilgisi olan yok mu? Olurda polis çevirirse randevu aldık p.tesine randevu verdi ya da çarşamba gününe ya da haftaya neyse artık bizde yola çıkıyoruz hiç olmazsa yanımızda evrak yerine dosyalar olsun dedik deriz. Bu şekilde sıyrıla bilir miyiz?

özkan o kurstan aldığın evraklar polisin gözünde bir hiç,belki polise yalvarır yakarız işte abi kazandım herşeyim tam
sadece trafiğe gidip karta basılacak felan dersiniz işte bu hafta son daha gezi felan olmuyacak dersen eğer polis te
iyi birine denk gelirse yırtarsın
gerçi bizde o kadar ehliyetli adamız polise yem etmeyiz
ne zaman o belgeleri ehliyete çevirir cebine koyarsın işte o zaman sıkıntı olmaz
şimdi polis çevirmez çevirmez gel derim ulen terslik değilmi çevireceği tutar ceza felan keser bu sefer de ben suçluluk duyarım
o yüzden sizleri sıkıştırmıyacam gelin diye siz bilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar