ön arka değiştirmek istiyorum. bütçe 350 tl ye kadar.
Eski kasa ile yeni kasa arasinda fark var olculeri ona gore bak.
Selami birsey sorcam ya. Bu bizim mtorlarin normal ysg disinda birde sanziman yagimi ne degistiriliyo. Onun yeri nerde acaba biliyomusun sabriyede sormak lazim. Benim motordaki ses ondanda gelebilir degistirelim onuda.
2011 kasa benimki. Ebatlarını bilmiyorum. gidip de lastikçiyede bayılmak istemiyorum bilgisizlikten dolayı.
Eski kasa ile yeni kasa arasinda fark var olculeri ona gore bak.
Selami birsey sorcam ya. Bu bizim mtorlarin normal ysg disinda birde sanziman yagimi ne degistiriliyo. Onun yeri nerde acaba biliyomusun sabriyede sormak lazim. Benim motordaki ses ondanda gelebilir degistirelim onuda.
ön arka değiştirmek istiyorum. bütçe 350 tl ye kadar.
2011 kasa benimki. Ebatlarını bilmiyorum. gidip de lastikçiyede bayılmak istemiyorum bilgisizlikten dolayı.
90/90 R17 ön 100/80 R18 arka ben irc kullanıyorum hava basınçlarına dikkat ettiğin sürece kaymıyor(2 yıldır kullanıyorum)
Usta benim motoru çalıştırıyorum çalışır çalışmaz istop ediyor.Böyle gün içerisinde defalarca ve sürekli tekrarlıyor.
Bir arkadaş yağmur altında kaldığı için olmuş olabilir dedi ama bilemiyorum.
Neden böyle yapıyor ? 1 Hafta önceye kadar yapmazdı.
Usta benim motoru çalıştırıyorum çalışır çalışmaz istop ediyor.Böyle gün içerisinde defalarca ve sürekli tekrarlıyor.
Bir arkadaş yağmur altında kaldığı için olmuş olabilir dedi ama bilemiyorum.
Neden böyle yapıyor ? 1 Hafta önceye kadar yapmazdı.
Sertac sanzumanda debriyaj baski balatada motor krank hepsi ayni yag ile yaglama yapiyor
Ayri konulan bir yag yok anliyacagin
Sen bide sunu dene 15/50 veya 20/50 yag al koybakalim sesle alakali bir degiaim olacak mi
Belki senin motora konulan yag ince gelmis olabilir
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
Bozgun kardesim 350 tl bir butce fazlasiyla yeterde artar bile
Lastikler 80 tl den basliyor 140 tlye kadar lastik var ama sunu soylim
Wn kral lastigi bile alsan kaymaz diye sevinmeyin
Swallov pirelli irc sawa michelin bile kullanan arkadaslarim var ve gayet memnunlar
Dedigim gibi kayan lastik yoktur kaydiran sofor vardir
Yok ben yinede iyisini alicam diyorsan michelin almani tavsiye ederim 140 tl civari olmasi lazim
Fatih surekli iki kisi kullaniyorsan normal sayilir
Birde tek kisi kullan bakalim ayni degerler mi cikacak
çağatay bende ırc kullanıyorum lastık basınçlarını kaç yapıyosun;? benım ön 31,arka 33 :silent:
selami bugun benim ledleri taktım. bu sefer üçlü yaptım tek bir tarafı. toplam 6 led takılı olduinşalalh aküyü bitirmez bunlarda
ledlerin kenarındaki çıkıntıları zımbara makinesiyle oydum düzledim. arlarını sert saniyede yapıştıran tutkal ile yapıştırdım. elektirik bantı çektim etrafına 3 tur sonrada üstüne eski sistem gibi kelepçe ile sabitledim. kelepçeleri bu sefer siyah sprey ile boyadım..
o gün gösterdiğim RTR yazısınıda yapıştırdım. geriye bi 180lik motor silindiri kaldı derimişim
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/09/29/2WGsY.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/09/29/zpO8q.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/09/29/XLN5.jpg
IRC'den kurtuldum, rahatladım.
Beyaz şerit çizgilerinde götü başı oynamıyor artık motorun.
Kim korkar yağmjrlardan artık.