Sizler için gelişerek değişiyoruzheh işte yaa bana bunlarla gel. açın TVS nin önünü:cherry:
Sizler için gelişerek değişiyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------
ARKADAŞLAR,
ASIL 2 BÜYÜK SÜRPRİZİMİZ EKİM-KASIM AYLARINDA OLACAK.....
yapıyordu, karbüratörün hava ayarıyla ayarlıyorlar onu. dün ayarlattım arkadaşa. sorun yok şuan.
hacım alt devirlerdeki ses bile cok tatminkar. cok farklı tok bir ses geliyor.
tigerı taktıgımdan beri motorumu daha cok seviyorum. 250 cc motora gerek yok. bu motor 250 cc den zaten farkı yok. 20 km daha fazla gidecek diye o kadar para verilmez diye düşünüyorum
güzel bir tiger egzoz alırsanız bu motosiklet cok daha dikkat cekici ve sesi düzeliyor.
ayvalıktaki barkın bayoglunun kortejinde vidyo cekenler oldu
kortej esnasında arkamda 2 tane cbr 250 vardı yanımda hyo gtr 250 vardı hemen yanımızda da furkan vardı sarı apacheyle
kortejin arka kısmındaki takım benim egzozun sesini dinleyip tripe girdiler ..
paran varsa tiger serisinden 700 780 800 bi egzoz al tak derim
Hakkatten merak ettim ha
Serkan harbi solesene neymis o bak motoru satip baska bisey almayi dusunuyorum
Ona gore hareket edeyim
180 lik felan varmi biseyler![]()
Catlatma adami
180 ler euro2 standartlarında olduğu için türkiye de satışı mümkün değil. Kulaktan dolma konuşmayalım180lik gelse 150 likleri napıcaklar hepsi ellerinde patlıcak.
Sabri abi tormax sana gitmez cup uyuşuk işi![]()
180 ler euro2 standartlarında olduğu için türkiye de satışı mümkün değil. Kulaktan dolma konuşmayalım
2012 de 2013 de aynı kasalar. Motorlar her bayide kapalı alanda tutulur. Hiçbir bayi yağmurun çamurun altında kendi malını bırakmaz. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
valla hocam her bayi demeyin lütfen tvs bursa beymoto geçen gün gittik. sıfır motorlar yağmur altında kalmış gibiydi.üstleri hep yağmur çamuru olmuştu hava kapalı olmasına rağmen açıklık alanda sergileniyordu ve hiçte iç açıcı görünmüyordu motorlar![]()
2012 de 2013 de aynı kasalar. Motorlar her bayide kapalı alanda tutulur. Hiçbir bayi yağmurun çamurun altında kendi malını bırakmaz. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
valla hocam her bayi demeyin lütfen tvs bursa beymoto geçen gün gittik. sıfır motorlar yağmur altında kalmış gibiydi.üstleri hep yağmur çamuru olmuştu hava kapalı olmasına rağmen açıklık alanda sergileniyordu ve hiçte iç açıcı görünmüyordu motorlar![]()
hadi ya ben de bursadaki bayisinden almayı düşünüyordum :/
180lik gelse 150 likleri napıcaklar hepsi ellerinde patlıcak.
Sabri abi tormax sana gitmez cup uyuşuk işi![]()