TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

heh işte yaa bana bunlarla gel. açın TVS nin önünü:cherry:
Sizler için gelişerek değişiyoruz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

ARKADAŞLAR,

ASIL 2 BÜYÜK SÜRPRİZİMİZ EKİM-KASIM AYLARINDA OLACAK.....

sbr

Sizler için gelişerek değişiyoruz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

ARKADAŞLAR,

ASIL 2 BÜYÜK SÜRPRİZİMİZ EKİM-KASIM AYLARINDA OLACAK.....

180lik apache den ümidimiz yok ama tormax falan getirirsen alnından öperim valla:cherry:

Hakkatten merak ettim ha
Serkan harbi solesene neymis o bak motoru satip baska bisey almayi dusunuyorum
Ona gore hareket edeyim
180 lik felan varmi biseyler :)
Catlatma adami

yapıyordu, karbüratörün hava ayarıyla ayarlıyorlar onu. dün ayarlattım arkadaşa. sorun yok şuan.
hacım alt devirlerdeki ses bile cok tatminkar. cok farklı tok bir ses geliyor.
tigerı taktıgımdan beri motorumu daha cok seviyorum. 250 cc motora gerek yok. bu motor 250 cc den zaten farkı yok. 20 km daha fazla gidecek diye o kadar para verilmez diye düşünüyorum
güzel bir tiger egzoz alırsanız bu motosiklet cok daha dikkat cekici ve sesi düzeliyor.
ayvalıktaki barkın bayoglunun kortejinde vidyo cekenler oldu
kortej esnasında arkamda 2 tane cbr 250 vardı yanımda hyo gtr 250 vardı hemen yanımızda da furkan vardı sarı apacheyle
kortejin arka kısmındaki takım benim egzozun sesini dinleyip tripe girdiler ..
paran varsa tiger serisinden 700 780 800 bi egzoz al tak derim

kesinlikle hocam katılıyorum. mersinde gördüm yeşil 2013 tigerlı muhteşemdi çok hoşuma gitti lastik işini halleder halletmez egsoz işine gelecek sıra. Muaynede veya çevirmede sıkıntı olurmu acaba?

arkadaşlar tam da bu forum benim araştırmalarım doğrultusunda gidiyor. 180cc'lik ABSli versiyonu varmış TVS'nin. Türkiye'ye gelir mi? Gelicekse ne kadar beklemem gerekir? Yoksa alayım mı 150liği :)

180lik gelse 150 likleri napıcaklar hepsi ellerinde patlıcak.
Sabri abi tormax sana gitmez cup uyuşuk işi :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-acil-pazarliksiz-4500tl-3.5-4-aylik-sifir-yeni-kasa-135823019/detay/
düşürdüm fiyatı beyler almak isteyen varsa telefondan ulaşsın

buraya ekstra not olarak yazayım dedim merak edenler için.
bazen aranıp aranıp bulunamayan tvs rtr 150 yakıt bilgisi...

tvs ne kadar yakar diye denedim son iki depoda
depoyu fulledim 430 km gittim ve depoyu yine fulledim 12.84 lt benzini 63.17 tlye aldım (o anki benzin fiyatı : 4.92)
bugün yine doldurdum depoyu ve 492 km gitmişim 12.83 litre yakmış 63.51 tl tuttu. (o anki benzin fiyatı 4.95 )

istanbul şehir içi işe gidip gelirken kullanıyorum.
sabah akşam e-5 teki 44 plakalı apache :)
görenler korna öttürsün :)

Arkadaşlar tvs apache ile wego dan başka model getirtmez bence. Flame var gorenler olur belki şimdiye kada iki tanr gördüm yani wego bile o kadar satmıyor her yer fizy activa dolu wegonum yerine. Tvs apache ile ünlü apache ile devam eder. Ona bakarsanız yanlış hatırlamiyorsam tvsnin 125 phonix gibiydi galiba öyle bi motoru var ama getirmiyor...

2012 de 2013 de aynı kasalar. Motorlar her bayide kapalı alanda tutulur. Hiçbir bayi yağmurun çamurun altında kendi malını bırakmaz. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

valla hocam her bayi demeyin lütfen tvs bursa beymoto geçen gün gittik. sıfır motorlar yağmur altında kalmış gibiydi.üstleri hep yağmur çamuru olmuştu hava kapalı olmasına rağmen açıklık alanda sergileniyordu ve hiçte iç açıcı görünmüyordu motorlar :(

2012 de 2013 de aynı kasalar. Motorlar her bayide kapalı alanda tutulur. Hiçbir bayi yağmurun çamurun altında kendi malını bırakmaz. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

valla hocam her bayi demeyin lütfen tvs bursa beymoto geçen gün gittik. sıfır motorlar yağmur altında kalmış gibiydi.üstleri hep yağmur çamuru olmuştu hava kapalı olmasına rağmen açıklık alanda sergileniyordu ve hiçte iç açıcı görünmüyordu motorlar :(

hadi ya ben de bursadaki bayisinden almayı düşünüyordum :/

2011 haziranda benim motor trye gelmiş ağustosta ben aldım ve hep dışarda bırakmışlar ozaman ki bayi(bursa motor) 1 hafta olmadı depo koltuğun altından paslanmış ve boyası attı götürdüğümde bu garantiye girmez senin hatan dediler hatta bunu başka bir araba firması markayı söylemeyeyim pedere araba alırken de yaptı 3 ay dışarıda kalan arabayı az kalsın bize satıyorlardı işe uyanınca siparişle almanyadan araba gelmişti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar